Son düzenleme:
Yok be abi valla ben aynıyım yav hiç değişmedim ki.
Keşke yapabilseydim ama yapamadım denedim ama bu kızda beni istemedi.Bence ceyhun manitu yapmış
Measure'ne kuvvet abi Kolaylıklar dilerim gözlerine dikkat etsolidworks'te uçak motoru çizmem lazım teknik çizimleri var ama ölçüsüz tek tek ölçülendirmem lazım 9. kattan atlayasım var
aha eyvallah göz möz yok bam bam bam 2 haftadırMeasure'ne kuvvet abi Kolaylıklar dilerim gözlerine dikkat et
Abi iyice çizgiden sapıyor stres çarkı videosu ne ? Abone kasmak için otomobil dışına çıkmasını doğru bulmuyom açıkcası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
solidworks'te uçak motoru çizmem lazım teknik çizimleri var ama ölçüsüz tek tek ölçülendirmem lazım 9. kattan atlayasım var
Starter Pack falan dediler ve bu bir hediye ne olursa olsun bencede böyle konusulmamaliydi.O farklı mevzu da Benim canımı sıkan ise egemenin verdiği çarkla ilgili böyle konuşması. Teşekkür etmiş yanlış anlamasın falan demiş ama baya baya gömmüş yani
sigara kullanmıyorum fakat direkt kahve makınamı yanıma aldımNescafeni ve eğer içiyorsan sigaranı stokla öyle başla işe, kolay gelsin hacım )
sigara kullanmıyorum fakat direkt kahve makınamı yanıma aldım
Starter Pack falan dediler ve bu bir hediye ne olursa olsun bencede böyle konusulmamaliydi.
eyvallahAfiyet olsun kolay gelsin