http://www.posta.com.tr/whatsapp-ne...sorun-mu-var-whatsapp-coktu-mu-haberi-1292961Whatspım pert beyler bağlanmyor sizde durumlar nasıl ?
http://www.posta.com.tr/whatsapp-ne...sorun-mu-var-whatsapp-coktu-mu-haberi-1292961Whatspım pert beyler bağlanmyor sizde durumlar nasıl ?
Bende de çökükWhatspım pert beyler bağlanmyor sizde durumlar nasıl ?
Bende de çalışmıyorWhatspım pert beyler bağlanmyor sizde durumlar nasıl ?
Bir türk atasözü der kiNiye oluyor acaba bir kez daha olmuştu.
Valla annem kullaniyodu ama alıcı değil bakıcıydı ordan yeni moda şeylerine bakiyodu ben oraların yabancısıyım valla.pinterestta ki şablonları adobe ılustratorda nasıl kullanabilirim indirip ? bilen var mı ?
Bir atasözü de derki fişi çıkart tak düzelir lakin wp için bir çözüm yok gibiBir türk atasözü der ki
Kul yapımı
Onuda silip yüklesek düzelir belki .Bir atasözü de derki fişi çıkart tak düzelir lakin wp için bir çözüm yok gibi
Zukerberk yine macera arıyordur nolcak. Zaten bugün bi güncelleme geldi ondan sonra patates oldu.beylet wp gg olmuş. Mesaj attım girmiyo deliriyodum ya. Sonra haber sitesine girince anladım . Şaka bi yana sorun ne acaba
upload olmuşlar şimdi bunları tek bir klasöre koy diskte ve bana o klasörün linkini at tek tek hepsi çok uğraştırcak öyle sadce o klasörü direk indircem@Koraykaya ışlem tamam bi mail adresine baksana geldi mi sana?
Hacim ben telefondan yaptım herşeyi bide hesabın şifresi falanda yok bi yükledim otomatik açıldı benim hesap senin dediğin iş nasıl oluyor şimdi anlativer malum ben biraz o konularda özürlüyüm.upload olmuşlar şimdi bunları tek bir klasöre koy diskte ve bana o klasörün linkini at tek tek hepsi çok uğraştırcak öyle sadce o klasörü direk indircem
farketmiyor sen hesaba gireceksin yeni bir klasör oluşturacaksın diskte sonra upload ettiklerini seçeceksin ve taşıya basıp yeni oluşturdugun klaösere atacaksınHacim ben telefondan yaptım herşeyi bide hesabın şifresi falanda yok bi yükledim otomatik açıldı benim hesap senin dediğin iş nasıl oluyor şimdi anlativer malum ben biraz o konularda özürlüyüm.
mail attım bak bakayım yaptım bişeyler.farketmiyor sen hesaba gireceksin yeni bir klasör oluşturacaksın diskte sonra upload ettiklerini seçeceksin ve taşıya basıp yeni oluşturdugun klaösere atacaksın
olmuş olmuş geldi şimdimail attım bak bakayım yaptım bişeyler.