Yemeleri zor bence. Adam rahatsız zaten bulaşmak isteyeceklerini düşünmüyorum. Geçenlerde Kim dayı büyük olay falan dedi diye herkes bi harakete geçti ama büyük olay dediği şey toplu konut açılışı çıktı mesela .
Yemeleri zor bence. Adam rahatsız zaten bulaşmak isteyeceklerini düşünmüyorum. Geçenlerde Kim dayı büyük olay falan dedi diye herkes bi harakete geçti ama büyük olay dediği şey toplu konut açılışı çıktı mesela .
Ceza verdiler işte .@gtepro abi "cezalı panpa" ne?
Ajax lyon maçı çok tatlı, izlemek isteyenlere duyurulur
hediyeyi gösterip teşekkür edip biraz oynayıp başka çarka geçebilirlerdi bencede starter yok şu bu diye yorum yapmak sana değer verip de bunu getiren adama saygısızlık olur yani haklısın bencede abiO farklı mevzu da Benim canımı sıkan ise egemenin verdiği çarkla ilgili böyle konuşması. Teşekkür etmiş yanlış anlamasın falan demiş ama baya baya gömmüş yani
Sıkıntı değil abi nolcak o zamanlar daha yeni çıkıyordu tam iyi bilmiyoduk rulmanı nası temizliyeceğimizi. Şimdi 1.30 dakika civarı dönüyor bizimkide. Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Sıkıntı değil abi nolcak o zamanlar daha yeni çıkıyordu tam iyi bilmiyoduk rulmanı nası temizliyeceğimizi. Şimdi 1.30 dakika civarı dönüyor bizimkide. Reklamın iyisi kötüsü olmaz
harbiden knka sizin çarkın pazarlamasını yapak dur ona bi kafa yoralımSıkıntı değil abi nolcak o zamanlar daha yeni çıkıyordu tam iyi bilmiyoduk rulmanı nası temizliyeceğimizi. Şimdi 1.30 dakika civarı dönüyor bizimkide. Reklamın iyisi kötüsü olmaz
harbiden knka sizin çarkın pazarlamasını yapak dur ona bi kafa yoralım
bişi sorcam bu çarkın parası kime gidiyor sana kar kalıyor mu knk @emert20koray pazarlama iş başında
bişi sorcam bu çarkın parası seni cebine mi giriyor yoksa cemalin mi ? önce onu soram
abi egemenin post sandım bi anda da onda sordumbana niye soruyon yav