Naptın nettin ceyhun forumdan uzaktaykenÖlü toprağı mı atıldı üstünüze nerdesiniz yav?? Buralar çok sakin.
Neler yapmadım ki elimde bir sürü yazacak şey var ama buraya yazamam. Gino bey Bentley ve Lambo showroomları hakkında herkesin görebilecegi yere yazı yazılmamasını istiyormuş.Naptın nettin ceyhun forumdan uzaktayken
Ajax acimadi beAjax lyon maçı çok tatlı, izlemek isteyenlere duyurulur
Ajax acimadi be
Kanka bizim cebe hiç girmiyor o paradan filament alıyoruz kablo alıyoruz el aletleri falan alıyoruz kullanmak için.bişi sorcam bu çarkın parası kime gidiyor sana kar kalıyor mu knk @emert20
Onlar haklı bence yavNeler yapmadım ki elimde bir sürü yazacak şey var ama buraya yazamam. Gino bey Bentley ve Lambo showroomları hakkında herkesin görebilecegi yere yazı yazılmamasını istiyormuş.
Beyler foruma konulara fotograf yuklerken(kendi telefonumdan cektigim )dosya boyutu buyuk oldugundan yuklenemedi hatasi aliyorum nedenini bilen varmi cozum oneren ?
Eyvallah
Montaj bencede kimi yerleri duman attığından dolayı dizel gibi geldi dizelden f1 sesi çıkarmak biraz imkansız gibiBu Egea'dan gelen sesler montaj dimi çünkü alet baya gürüldüyor yani bazı yerlerde.
Çakallar montaj yapmışBu Egea'dan gelen sesler montaj dimi çünkü alet baya gürüldüyor yani bazı yerlerde.
Vites topuzunun şekli yüzünden manuel sandım bir anSen ne güzel egsoz patlatıyorsun yahu
Vites topuzunun şekli yüzünden manuel sandım bir an