Yav yok becıol yaşan soylypr@AYUU alkol var mı memur bey
Yav yok becıol yaşan soylypr@AYUU alkol var mı memur bey
He canim garajimdada mazda yerine gtr falan var ayyy cahil koktu buralar gta bilmeyince tabipara var huzur var... @maximaorhan @berkertekin yalnız oyundan mı bahsediyor gerçek hayat mı emin olamadım
Laptop dan oynuyordum benSende PS4'mü var eğer varsa varya abovvv.
Yav yok becıol yaşan soylypr
Ayu kardes 6 bardak raki icip ustune bira icerkenmi yaziyosun acaba ?
He canim garajimdada mazda yerine gtr falan var ayyy cahil koktu buralar gta bilmeyince tabi
Güncel halinin cracklisi var mı acaba ya varsa ben bi ara okulda indireyimKARDES BIZ ONLINE KOVALIYORUZ saka bi yana ben mal gibi orjinal aldiydim ev falan alayim heist yapayim vs dedim sonra skldim sildim baktim yat almalar falan cikmis yeni araclar gelmis zamaninda yoktu simdi usendim yuklemeye
Dayi sen nasil baska basliktan buraya alintiladinla abuuuabuuuuu
Yalan aöylemw şan sem 3 vardak içip bizi çapyotonabuuuuu
Dayi sen nasil baska basliktan buraya alintiladinla abuuu
Yalan aöylemw şan sem 3 vardak içip bizi çapyoton
Adam yonetim ya helalalıntıya basıyosun, alttaki cevap bölümünde çıkan şeysini copy paste yapıp dilediğin başlığa taşıyorsun, o başlıkta konuyu bozanlardan biri olmayayım diye şeettim
He o vallagta toyotanın bi arabası diilmiydi ya şu hızlı ve öfkelinin tokyo driftinde vardı
Hadi ya neyse yapacak bişey yok o zaman .Laptop dan oynuyordum ben
He o valla
Indir ama yeni gelen dlc lerin offline modda oynanip oynanmadigini bilmiyorum gecen gordum nette lambolar macl. Falan yagdirmislar geneGüncel halinin cracklisi var mı acaba ya varsa ben bi ara okulda indireyim
Yonetim istifa sesleri geldi sankisen bizi cahil mi sandın speak lan kaptan
Yonetim istifa sesleri geldi sanki
Audi Quattro bile geldi abi neler neler varya kafayı yersiniz ya çok manyak arabalar ve yeni pistler geldi Stunt Race adı altında.Indir ama yeni gelen dlc lerin offline modda oynanip oynanmadigini bilmiyorum gecen gordum nette lambolar macl. Falan yagdirmislar gene