Abim PS4 ile PC online olunca birlikte oynayamıyor yaneden gel beraber oynayalım demiyosunda git başkasıyla oyna tavsiyesi veriyorsun![]()
![]()

Abim PS4 ile PC online olunca birlikte oynayamıyor yaneden gel beraber oynayalım demiyosunda git başkasıyla oyna tavsiyesi veriyorsun![]()
![]()
Hizini alamayan esnaf direk kostik asitle dalmis arabayaEkli dosyayı görüntüle 6935
Yer Denizli, Bayramyeri mevkii... Genç bi arkadaşımıza ait bu bmwyi kim olduğu tespit edilemeyen bi kişi bu hale getirmiş..... Araba park yasağı olan bi yerdeymiş sadece, Denizli facebook trafik gruplarında park yasağı olan yere parketti bu hale geldi gibi paylaşmışlar ama bilemiyorum.
Adana olsa eyvallahEkli dosyayı görüntüle 6935
Yer Denizli, Bayramyeri mevkii... Genç bi arkadaşımıza ait bu bmwyi kim olduğu tespit edilemeyen bi kişi bu hale getirmiş..... Araba park yasağı olan bi yerdeymiş sadece, Denizli facebook trafik gruplarında park yasağı olan yere parketti bu hale geldi gibi paylaşmışlar ama bilemiyorum.
cinayet sebebi çok netEkli dosyayı görüntüle 6935
Güzel makine bu fiyata mı aldınız biraz pahalı sankihttp://www.vatanbilgisayar.com/asus...am-1tb-hdd-gtx950m-4gb-15-6-w10-notebook.html
Yaptıkları kampanya ile hepsini satıp bitirmişler heralde3000 bine satmışlardı
![]()
Özellikleri bir yerden tanıdık geliyor mu acabaoyşşşş bu ne @bedirhan.
Uçak ki ne uçak yav o açılması falan bitiriyordu beniBu ney böyle yavv uçak gibim duruyo.
Üç bine aldım bendeGüzel makine bu fiyata mı aldınız biraz pahalı sanki
Özellikleri bir yerden tanıdık geliyor mu acaba
Uçak ki ne uçak yav o açılması falan bitiriyordu beni![]()
Abi o nasıl yazı stili öncekinde dikkat etmemişim 3000 bin binÜç bine aldım bende![]()
Allah'tan Türkiye'de artık güzel kaplama yapan yerler var. Güzel bir renge kaplatsın park yasağı olan yerlere dikkat etsinEkli dosyayı görüntüle 6935
Hizini alamayan esnaf direk kostik asitle dalmis arabaya![]()
Adana aştı kendini artıkAdana olsa eyvallahama yer Denizli olunca bence olay sadece park mevzusu değil. Geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin.
cinayet sebebi çok net
Allah'tan Türkiye'de artık güzel kaplama yapan yerler var. Güzel bir renge kaplatsın park yasağı olan yerlere dikkat etsin![]()
Abi bazen öyle yerlere park ediyorlar ki arabayı parçalasan müstehaktır diyorsun arabaya yumurta atmışlar sandım ilk ona gülüyorumbaya baya boya gitmiş olm nası gülüyon![]()
bende saçma yazdığımı fark edince düzelttimAbi o nasıl yazı stili öncekinde dikkat etmemişim 3000 bin binO zaman iyimiş baya
![]()
Abi bazen öyle yerlere park ediyorlar ki arabayı parçalasan müstehaktır diyorsun arabaya yumurta atmışlar sandım ilk ona gülüyorum![]()
KARDES BIZ ONLINE KOVALIYORUZ saka bi yana ben mal gibi orjinal aldiydim ev falan alayim heist yapayim vs dedim sonra skldim sildim baktim yat almalar falan cikmis yeni araclar gelmis zamaninda yoktu simdi usendim yuklemeyeOyun deli yaa da ana görevler bitti boş boş dolanıyorum şuan![]()
KARDES BIZ ONLINE KOVALIYORUZ saka bi yana ben mal gibi orjinal aldiydim ev falan alayim heist yapayim vs dedim sonra skldim sildim baktim yat almalar falan cikmis yeni araclar gelmis zamaninda yoktu simdi usendim yuklemeye
Sende PS4'mü var eğer varsa varya abovvv.KARDES BIZ ONLINE KOVALIYORUZ saka bi yana ben mal gibi orjinal aldiydim ev falan alayim heist yapayim vs dedim sonra skldim sildim baktim yat almalar falan cikmis yeni araclar gelmis zamaninda yoktu simdi usendim yuklemeye
GTA5 Online aslında @maximaorhan'ın hayatının bir kopyası çıkıyormuş bidepara var huzur var... @maximaorhan @berkertekin yalnız oyundan mı bahsediyor gerçek hayat mı emin olamadım![]()