Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18274694_10209528836601240_3994139747348914375_n.jpg

Yer Denizli, Bayramyeri mevkii... Genç bi arkadaşımıza ait bu bmwyi kim olduğu tespit edilemeyen bi kişi bu hale getirmiş..... Araba park yasağı olan bi yerdeymiş sadece, Denizli facebook trafik gruplarında park yasağı olan yere parketti bu hale geldi gibi paylaşmışlar ama bilemiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 6935

Yer Denizli, Bayramyeri mevkii... Genç bi arkadaşımıza ait bu bmwyi kim olduğu tespit edilemeyen bi kişi bu hale getirmiş..... Araba park yasağı olan bi yerdeymiş sadece, Denizli facebook trafik gruplarında park yasağı olan yere parketti bu hale geldi gibi paylaşmışlar ama bilemiyorum.
Hizini alamayan esnaf direk kostik asitle dalmis arabaya :D

Adana olsa eyvallah :p ama yer Denizli olunca bence olay sadece park mevzusu değil. Geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...am-1tb-hdd-gtx950m-4gb-15-6-w10-notebook.html
Yaptıkları kampanya ile hepsini satıp bitirmişler heralde:D 3000 bine satmışlardı :D
Güzel makine bu fiyata mı aldınız biraz pahalı sanki :D
Özellikleri bir yerden tanıdık geliyor mu acaba :D
Bu ney böyle yavv uçak gibim duruyo :eek::eek:.
Uçak ki ne uçak yav o açılması falan bitiriyordu beni :(

Allah'tan Türkiye'de artık güzel kaplama yapan yerler var. Güzel bir renge kaplatsın park yasağı olan yerlere dikkat etsin :D

Hizini alamayan esnaf direk kostik asitle dalmis arabaya :D

Valla esnaf yaptı deniyor da görüntü yok kanıt yok delil yok adam elinde asitle mi geziyo o da belli değil

Adana olsa eyvallah :p ama yer Denizli olunca bence olay sadece park mevzusu değil. Geçmiş olsun, Allah kimsenin başına vermesin.
Adana aştı kendini artık :D

http://www.milliyet.com.tr/kanala-ucan-surucu-otomobilim-gundem-2442232/

cinayet sebebi çok net

yaaani şimdi biz karşıyız böle şeylere aslında ama arabamı böle yapacaklar bulursam bilemiyorum :D

KARDES BIZ ONLINE KOVALIYORUZ saka bi yana ben mal gibi orjinal aldiydim ev falan alayim heist yapayim vs dedim sonra skldim sildim baktim yat almalar falan cikmis yeni araclar gelmis zamaninda yoktu simdi usendim yuklemeye

para var huzur var... @maximaorhan @berkertekin yalnız oyundan mı bahsediyor gerçek hayat mı emin olamadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...