ceyhun da ekmekleri halleder demi panpa @gtepro
o yer direk
ceyhun da ekmekleri halleder demi panpa @gtepro
Günaydın dostlar sabah sabah ne güzel hayeller bunlar
Yazım boş olda keşke bütlerdi yaz okuluydu derken stajımı bile cumartesileri dahil çalışarak okul açıkmadanki cumartesi günü bitiriyorum sonra pazar tatil pazartesi okul açılıyorne hayali yav korayla yazın gitcez ya güzelçamlı kuşadası izin alamam diyorsan bilemem
Yazım boş olda keşke bütlerdi yaz okuluydu derken stajımı bile cumartesileri dahil çalışarak okul açıkmadanki cumartesi günü bitiriyorum sonra pazar tatil pazartesi okul açılıyor
Niyetim var aslında ama bakalım Haftaya pazarda sümerparkta tuning show var
Yazım boş olda keşke bütlerdi yaz okuluydu derken stajımı bile cumartesileri dahil çalışarak okul açıkmadanki cumartesi günü bitiriyorum sonra pazar tatil pazartesi okul açılıyor
tuninge gideceğim bankoNiyetim var aslında ama bakalım Haftaya pazarda sümerparkta tuning show var
Sen işte fırın açarız sıkıntı yok .ceyhun da ekmekleri halleder demi panpa @gtepro
Bundan yaptınız mı ?Eskişehir'deki bütün panpaları bekliyoruz, daha başlamadık
Yeni S60 geldiginde bakalim sonuc nasil olurBir VAG'cı olarak ben Giulia'yı seçerdim.
Ben de bizimkilere fısıldıyım babam gider belki kardeşimle tuninge kesin kardeşim giderbugün gidemeyeceğim de yarın öğlen gitmeyi düşünüyorum babamla bakalım
kralsın ceyhun panpaSen işte fırın açarız sıkıntı yok .
Ona gerek kalmadı sağolsun arkadaşlar her yerde afiş yapıştırmışlarBundan yaptınız mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 6942
ohoooo herkes düşünüyo gidin gidinBakalım düşünüyom bende [emoji1][emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi