@AYUU egzoz emisyonda bende bu kadar cikmismiydi la ?
@AYUU egzoz emisyonda bende bu kadar cikmismiydi la ?
o zaman hard yazılım şart@AYUU egzoz emisyonda bende bu kadar cikmismiydi la ?
Yazilim yok ya ben dusuk devir kullaniyom bi ara acmak lazim motoru ondan yapiyo duman sanirim 5bin devir yapinca baya duman atmisti emisyondao zaman hard yazılım şart
tüm dizeller aynı beaYazilim yok ya ben dusuk devir kullaniyom bi ara acmak lazim motoru ondan yapiyo duman sanirim 5bin devir yapinca baya duman atmisti emisyonda
Senden bunun 3 katı çıktı ahahahhahah@AYUU egzoz emisyonda bende bu kadar cikmismiydi la ?
Efsane olmuş500hp Lada isteyen varmı?
Hız göstergesi "Allah affetsin" i gösteriyor500hp Lada isteyen varmı?
Gel beraber olsun abi
Bendede bi asus laptop var 3 senedir kullaniyom oyle bi sikinti cikarmadi hic sans heralde bu tarz seylerBuradan Asus'a yine sonsuz nefretimi sunuyorum. Son birkaç parça Asus ürün kaldı kullandığım, her bozuluşlarında tekrar tekrar yemin ediyorum bir daha Asus almamaya. Bugün de TS-Kayseri maçının 2 golünü yedi.
Ben tamamen unutmuşum, splitter'ım Asus'muş. Bypass ettim, internet kurtuldu. ACV Asus. Evet, Asus pişmanlıktır. Bana kimse Asus ürün alınır mı diye sormasın, cevabım net: ALINMAZ.
abi teknoloji biraz şans işi ya. Ve sen şanssızlığın dibini yaşıyosun.Buradan Asus'a yine sonsuz nefretimi sunuyorum. Son birkaç parça Asus ürün kaldı kullandığım, her bozuluşlarında tekrar tekrar yemin ediyorum bir daha Asus almamaya. Bugün de TS-Kayseri maçının 2 golünü yedi.
Ben tamamen unutmuşum, splitter'ım Asus'muş. Bypass ettim, internet kurtuldu. ACV Asus. Evet, Asus pişmanlıktır. Bana kimse Asus ürün alınır mı diye sormasın, cevabım net: ALINMAZ.
ÇOK HAKLISIN 3 AYLIK ASUS ZENFONE 2 NİN DOKUNMATİĞİ BOZULDU YANİ Bİ DE BENDEN TEMİZİNİ KULANANI BULAMAZSIN TELEFON BÖYLE KENDİ KENDİNE Bİ YERLERE BASIYO Bİ ŞEYLER AÇIYO BECEREMİYOLAR BU İŞİBuradan Asus'a yine sonsuz nefretimi sunuyorum. Son birkaç parça Asus ürün kaldı kullandığım, her bozuluşlarında tekrar tekrar yemin ediyorum bir daha Asus almamaya. Bugün de TS-Kayseri maçının 2 golünü yedi.