Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana böyle konularla gelin:D:D
Kitli mi açık mı?:p:D
20170506_115121-1.jpg

Bizde FM transmitter kullanıyoruz panpa. Şimdi aux adaptörü aldım ama gelemedi bir türlü .

Teybin arkasındaki mavi sokete takılıyor , sonra 3.5mm Jack ile çıkışı var (bildiğimiz kulaklık ucu) gelince " yapicaz biseyler " .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde FM transmitter kullanıyoruz panpa. Şimdi aux adaptörü aldım ama gelemedi bir türlü .

Teybin arkasındaki mavi sokete takılıyor , sonra 3.5mm Jack ile çıkışı var (bildiğimiz kulaklık ucu) gelince " yapicaz biseyler " .

http://www.gearbest.com/car-charger/pp_483877.html ben bunu aldım fm transmitterler içinde en şıkı bu bence ama gelemedi bir aydır.

valla onu bilmiyom hiç. Güzelmiş aslında

Beyler sa online uçak bileti alırken tc sini girdiğim yolcunun adına yanlışikla babasının adını yazdım uçağa alinmadi bundan dolayı parada yandı bu uygulama doğrumu yoksa telafi edilemez miydi sonuçta tc si yolcunun tc si. @maximaorhan abi sen bilirsin bi baksan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...