gün 4 oldu hala solid cizimi bitmedi uykuya hasret bir günaydın
bizim arabada lpg yokİlk soğuk çalıştırmada geliyor bizde, onun harici gelmiyor, gelmemesi daha iyi
En iyi çözüm direk git doktora iyi bi dermatolog bul gitGünaydın günaydın.
Ufak sorum var.
Son zamanlarda dökülmekte olan saçlarım 1 haftadır hız kazandı sorum şu. Yıl olmuş 2017 bu saç dökülmesinin engellenmesi için yapılıcak birşey var mı? Kullanılıcak şampuan vs vs.
Oooo adam zenginnnnnnnnbizim arabada lpg yok
R33 olmasına gerek yok, 32 34 te olurözellikle bu fiyatlarlaBu r33 için en kötü GTr diyorlar hatta initial d de baya sallamışlardı.
saç yağı kullan haftada 2 kere günlük saçını yıka ve sonrasında saç kremi kullan pantene vs fön çekerken dikkat et sprey kullanıyorsan vitaminli olanlardan alGünaydın günaydın.
Ufak sorum var.
Son zamanlarda dökülmekte olan saçlarım 1 haftadır hız kazandı sorum şu. Yıl olmuş 2017 bu saç dökülmesinin engellenmesi için yapılıcak birşey var mı? Kullanılıcak şampuan vs vs.
1.2 pandaya ne lpgsi yav zenginlikle alakası yokOooo adam zenginnnnnnnn
Walla beyler avrupada LPG li bir suru Mustang var, benim yurdum insani naapsin?1.2 pandaya ne lpgsi yav zenginlikle alakası yok
Sinan reisin dediği gibi 1.2 ,lpg daha neyin zorlaması
araba kapının önünde yatıyo ve bizim aile aracımız. Max 4 kişi olur o da 2 yetişkin 2 çocuk. Max ağırlık 210 kgWalla beyler avrupada LPG li bir suru Mustang var, benim yurdum insani naapsin?
Birde 1.2 deyip gecme, o arabaya devamli 3-4 kisi biniyorsa yakiti uzebilir...
Kac lt yakiyor peki? Ben bizim aileye gore hesapladim 85-90 in altinda kimse yok bizdearaba kapının önünde yatıyo ve bizim aile aracımız. Max 4 kişi olur o da 2 yetişkin 2 çocuk. Max ağırlık 210 kg
valla en son baktığımda uzun tüketim karma geneli istanbul trafiği olmasıyla 6.6 falandıKac lt yakiyor peki? Ben bizim aileye gore hesapladim 85-90 in altinda kimse yok bizde
En iyi çözüm direk git doktora iyi bi dermatolog bul git
saç yağı kullan haftada 2 kere günlük saçını yıka ve sonrasında saç kremi kullan pantene vs fön çekerken dikkat et sprey kullanıyorsan vitaminli olanlardan al
Vergisiz fiyatı 500.000tahmin etmiştim, yaklaşmışım
trent 7000 ucak motoru makediNe çiziyon sen