Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın günaydın.

Ufak sorum var.

Son zamanlarda dökülmekte olan saçlarım 1 haftadır hız kazandı sorum şu. Yıl olmuş 2017 bu saç dökülmesinin engellenmesi için yapılıcak birşey var mı? Kullanılıcak şampuan vs vs.

Günaydın günaydın.

Ufak sorum var.

Son zamanlarda dökülmekte olan saçlarım 1 haftadır hız kazandı sorum şu. Yıl olmuş 2017 bu saç dökülmesinin engellenmesi için yapılıcak birşey var mı? Kullanılıcak şampuan vs vs.
saç yağı kullan haftada 2 kere günlük saçını yıka ve sonrasında saç kremi kullan pantene vs fön çekerken dikkat et sprey kullanıyorsan vitaminli olanlardan al

En iyi çözüm direk git doktora iyi bi dermatolog bul git

Yazın ortalarına beklerim gelişme olmazsa paraya kıyıp düzgün reklam yapmıycak bitanesine giderim ama önce alternatif tıp :)

saç yağı kullan haftada 2 kere günlük saçını yıka ve sonrasında saç kremi kullan pantene vs fön çekerken dikkat et sprey kullanıyorsan vitaminli olanlardan al

Yav ne fön ne sprey ne krem hiç zorlamıyorum yinede çatur çutur gidiyolar. Hangi vitamin yav onu ilkkez duydum ?

Bi videoda gördüm de nürburgring in hemen yanındaki bi benzincide lpg 0.46€du:D kmde nekadar yakiyor hesabi yaparsak araba 10lt yaksa km'de 5 kuruşdan az oluyor:confused:5 kuruş lan!!!

Son düzenleme:
IMG_20170508_111543.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...