Ehehehh ya çok ayrıntılı araştırıyorsun abi ya da harbiden büyü var sende
Çok çabuk satıliyy yea..... Ben elimi atarsam kurtulmuyor.... Araba piyasası ölü falan da değil ayrıca temiz olan baya çatır çatır çatır çatır satılıyor. Burda paylaşıp bu araba temiz değerinin altında dediğim ve bi saat sonra satılan arabalar var
Efsunlu .... ...müdürüm çok afedersinEhehehh ya çok ayrıntılı araştırıyorsun abi ya da harbiden büyü var sende
Aha tam benlik bir makina buBenzin kokusu geldiT6
Ekli dosyayı görüntüle 6959
Ben kurgu oldugu için izlemiyorum eğer doğal olsaydı izlerdim valla.Hayrettinin son videoyu izleyin büyük ihtimal kurgudur ama güzel olmuş ukraynada okumaya teşvik ediyor
En kötü bu işi 1 kilo baklavaya çözersin ama gidip tatlı dille idareye anlatırsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.
Yani bana 1 kilo baklava gelse mesela ben direk silerim yani .işin gücün boğaz
Ulan ehliyet aldığımda hocalara tatlı alıyordum. Güllüoğlu'ndan sadece yeşil olmak kaydıyla kabul ediyorlardı çok param gitti o zaman yavYani bana 1 kilo baklava gelse mesela ben direk silerim yani .
Valla banada cevizli baklava gelirse bende kabul etmem o ne öyle yaa . Cidden antep fistiklı baklava gibisi yok yaa.Ulan ehliyet aldığımda hocalara tatlı alıyordum. Güllüoğlu'ndan sadece yeşil olmak kaydıyla kabul ediyorlardı çok param gitti o zaman yav
Valla bana bir öğrenci elinde baklavayla o ricaya gelse kesinlikle reddederim, makamımdan da kovarım. Adam gibi eli boş şekilde rica ediyorsa etsin derim. Öteki türlüsünde ciddi arıza çıkarırım yalan yok.Yani bana 1 kilo baklava gelse mesela ben direk silerim yani .
Abi zaten bizimki işin espirisi yoksa zaten kabul etmek etik bir davranış olmaz.Valla bana bir öğrenci elinde baklavayla o ricaya gelse kesinlikle reddederim, makamımdan da kovarım. Adam gibi eli boş şekilde rica ediyorsa etsin derim. Öteki türlüsünde ciddi arıza çıkarırım yalan yok.