Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB_IMG_1494261285122.jpg

O ufak parlak şey Jüpiter. Eğer iyi bir çocuk ve ışık kirliliği az olan bir yerde olursanız Spica'yı da görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ryzen 7 1800 x aldım f/p iyi olsun diye. Bugün Vatan'daki eleman işlemci soğutucusunun macununu değiştirmiş ama sorun devam ediyor. Sıcaklık 84 derecelerde geziniyor, çok yüksek. Ya işlemcide bir sıkıntı var, ya da gerçekten sıcaklık hepsinin kaynağı. Sanırım iyi bir soğutucu almak lazım, ki işlemcinin kendi soğutucusu da var .
Hocam o başlık dağılmasın diye buraya taşıyayım dedim.
AMD genel olarak sıcaklık sorunu yaratan işlemciler üretiyor. Ben 4 çekirdekli Phenom'ların ilk çıkanından almıştım zamanında, hatta babam hala aynı pc'yi kullanıyor. Büyük şanstır, o cpu ısınma yapmıyordu. Oyunlar gibi anlık cpu kullanımlarında çok başarılıydı ama ısınma sorunu olmamasına rağmen render gibi sürekli cpu tüketen işlemlerde efektif olamıyordu. Arada cpu bazlı sorunlar çıkarıyordu son ürün görseller üzerinde. 4 yıl önce aldığım pc'de i7 tercih ettim. Gerçekten performans olarak çok stabil. Ek olarak güç tüketimi ve ısınma durumu da gayet başarılı.
Vatan bilgisayarda kısa süreli de olsa ürün iade hakkın oluyor diye biliyorum. En azından 4 sene önce öyle bir durum vardı. O süre geçmediyse AMD sistemi verip Intel'e geçiş yapmanı şiddetle öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...