Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1161.JPG

Ramazan yaklaşıyo mübarekler

Afedersiniz kufur edicem.. Hasta hasta arka arkaya 10 tane gayrimankul reklami izledim.. 2 + 1 eve 150 bin indirim varmiş. Evin fiyati 700 bin tl.. Ben cocuktum ve boyle ev satin almak uzerine kurulmuş bir hayatimiz yoktu.. 68 yaşinda emekli olcam, ve 700 bin kredi faizi ile 1 milyon para odemek icin hayatimi kararsin...

Afedersiniz kufur edicem.. Hasta hasta arka arkaya 10 tane gayrimankul reklami izledim.. 2 + 1 eve 150 bin indirim varmiş. Evin fiyati 700 bin tl.. Ben cocuktum ve boyle ev satin almak uzerine kurulmuş bir hayatimiz yoktu.. 68 yaşinda emekli olcam, ve 700 bin kredi faizi ile 1 milyon para odemek icin hayatimi kararsin...
Valla ben dun kufur ettim. Dun haber kanalini actim bi kaza haberi hakkinda bilgi alabilmek adina; 5tane ev reklami ardindan 1 davlumbaz reklami ardindan 3 tane ev reklami ardindan 1 ev kredisi reklami ve son olarak 2 tane daha ev reklami cikti... bekledigim haberse yayinlanmadi.. saglam kufur ettim...
Yeni bi insaatta 40m2 lik evi 450.000 tlye satmislar sok oldum! Ayni binadan birisi bitisik iki daireyi alip 900.000 odemis ve daireleri birlestirmis... millet bu asgari ucretle bukadar ev parasini nerden buluyo diye dusunmuyo degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...