@alfhonso abi profilinin altında yönetim görüyorum hala daha alışamadım Yönetime girince değişmeyen adam gibi adam
Edit: Artık etiketlemelerim sıkıntısızz
eyvallah hacım sağ olasın daha sık görmek isteriz seni
@alfhonso abi profilinin altında yönetim görüyorum hala daha alışamadım Yönetime girince değişmeyen adam gibi adam
Edit: Artık etiketlemelerim sıkıntısızz
@emreozukan Çiçeğe para verme boşver yabancı değiliz. O paraya 50km'lik benzin alırsın yeni arabanasağol abim, denkleştirdiğim ilk an ellerimde çiçekler kapında görürsen birgün şaşırma
Torrent'ten indirin direkt.Beyler The Walking Dead in 7. sezonu izlemeye calisiyorum, butun sitelerden telif hakki sebebiyle kaldirilmis. Ordan burdan ilk 2 bolumu buldum zor olsa da ama bilen, yardimci olabilecek olan arkadas varmi? altyazisiz da olsa olur sorun degil.
Dizinow'da bütün bölümleri vardı oradan izleyebilirsiniz.Beyler The Walking Dead in 7. sezonu izlemeye calisiyorum, butun sitelerden telif hakki sebebiyle kaldirilmis. Ordan burdan ilk 2 bolumu buldum zor olsa da ama bilen, yardimci olabilecek olan arkadas varmi? altyazisiz da olsa olur sorun degil.
Iraktayim ve internete 3G ile baglaniyorum, tek tek onunla ugrasmayim dediydim, ama bulamazsak baska care yok galibaTorrent'ten indirin direkt.
zaten ilk 2 bolumu ordan seyrettim simdi 3-4 u fln acmiyor, bilmiyorum irakla alakali bir durummu cozemedim.Dizinow'da bütün bölümleri vardı oradan izleyebilirsiniz.
Şimdi baktım her ikisinide sıkıntısız açıyor, sıkıntı sizden kaynaklı olmalı.Iraktayim ve internete 3G ile baglaniyorum, tek tek onunla ugrasmayim dediydim, ama bulamazsak baska care yok galiba
zaten ilk 2 bolumu ordan seyrettim simdi 3-4 u fln acmiyor, bilmiyorum irakla alakali bir durummu cozemedim.
Iraktayim ve internete 3G ile baglaniyorum, tek tek onunla ugrasmayim dediydim, ama bulamazsak baska care yok galiba
zaten ilk 2 bolumu ordan seyrettim simdi 3-4 u fln acmiyor, bilmiyorum irakla alakali bir durummu cozemedim.
VPN ile izlemeyi deneyebilirsiniz. Bir ihtimal ülke kısıtlamalı değil de, mobil veri kısıtlamalı olabilir. Bazı video yayınlarında mobil bağlantı engeli olabiliyor.Şimdi baktım her ikisinide sıkıntısız açıyor, sıkıntı sizden kaynaklı olmalı.
Hayd bağa müsaaade, ben kalkayımSelaaaaamınaleyküm
Eywallah beyler, cok tesekkurlerVPN ile izlemeyi deneyebilirsiniz. Bir ihtimal ülke kısıtlamalı değil de, mobil veri kısıtlamalı olabilir. Bazı video yayınlarında mobil bağlantı engeli olabiliyor.
Aleykümselam abiSelaaaaamınaleyküm
Aleykümselam abim çayı yeni koydum 15 dk ya demlenir hemen getireyimSelaaaaamınaleyküm
Hayd bağa müsaaade, ben kalkayım
Acıktım.
Aleykümselam abi
Aleykümselam abim çayı yeni koydum 15 dk ya demlenir hemen getireyim
hangi ilahilere hakimsin ?
ben kii çaykolik adam 3 günde çaydan bıktım sabahtan akşama kadar 10 kere çay getiriyolar istemesem de bakıyorum önümde çay
Eylül fazla deli ya burası için Nispeten mülayim biri olaydı iyiydi, nasılsa burada yavaş yavaş deliriyor
ahahahaah bizim deli eylül öztürk gelmiş nedir'e