Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saab-9-5_Sedan-2010-1024-01.jpg

Güne bu güzellik abidesi ile baslayalim. Bir araba bu kadar mi güzel olur ya..

Cok iyiymis walla, en sevdigim derslerden biriydi. Bir de isin icine araba sokmuslar ki dadindan yenmez :D

Hislerini cok guzel ifade etmissin ama bence makine biraz abarti olmus. Standart yada M paketi zaten yeterince gosterisli, ben sadelik orjinallikten yanayim...

Ben dış görünüşte vs. Stoctan yanayım kamber düşmanıyım diyebiliriö profesyonel olmadığı sürece motorada dokunulmasından yana değilim [emoji1][emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saab-9-5_Sedan-2010-1024-01.jpg

Güne bu güzellik abidesi ile baslayalim. Bir araba bu kadar mi güzel olur ya..

Ben bu arabayi da markayi da, hakettigi degeri bulamayanlar listesinin en ustune yaziyorum. Hic kullandiniz mi bilmiyorum ama, inanilmaz keyifli, bir o kadar guclu ve saglam, size sonsuz guven veren bir otomobil. Cok yazik oldu, bakalim bizimkiler 9-3 ten nasil birsey cikaracaklar cok merak ediyorum !!!

Ben bu arabayi da markayi da, hakettigi degeri bulamayanlar listesinin en ustune yaziyorum. Hic kullandiniz mi bilmiyorum ama, inanilmaz keyifli, bir o kadar guclu ve saglam, size sonsuz guven veren bir otomobil. Cok yazik oldu, bakalim bizimkiler 9-3 ten nasil birsey cikaracaklar cok merak ediyorum !!!
9-3 2.8T XWD aero kullandim. Cok harika bir arac. Bizimkiler asla Saab ruhunu yakalayamaz bence.

Ben dış görünüşte vs. Stoctan yanayım kamber düşmanıyım diyebiliriö profesyonel olmadığı sürece motorada dokunulmasından yana değilim [emoji1][emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam turkiye saab firmasini satin aldi tarzi haberler okumustum dogrumu acaba siz takip ediyomusunuz hic saab duyunca pek fikrim olmadigi icin cok buyuk bir sey gibi gelmemisti bana

Yahu zorunda mıydım cevaplamaya niye kusura bakayım? Gönüllü cevapladım :D İyiyim be kardeş. Yavaş yavaş bütün sıkıntıları toparlama sürecindeyim. Bir yandan da kendimi tamamen işe yaramaz insan durumuna düşürmemeye çalışıyorum. Aldığım nefesin azıcık hakkını vermeye bakıyorum elime fırsat geçtikçe. :) Yuvarlanıp gidiyoruz... Sen de iyisindir umarım.

Bu arada tekrar belirteyim, ilandaki arabayı teknik uzmanlara iyice inceletmeden sakın alma. :)
Ancak yazabiliyorum abi, valla senin adına sevindim. İnşallah daha da iyi olursun. Ben nasılım bilmiyorum abi. İyiyim desem yalan olur, kötüyüm desem şımarıklık.. Bu halimize de şükür diyorum, günler geçip gidiyor bir şekilde.
Bakalım abi Ankara'da tanıdıklar var, götürüp gösteririz hayırlısıyla. Eyvallah. :)

Hocam turkiye saab firmasini satin aldi tarzi haberler okumustum dogrumu acaba siz takip ediyomusunuz hic saab duyunca pek fikrim olmadigi icin cok buyuk bir sey gibi gelmemisti bana
Sadece 9-3 modelinin platformunun haklarini satin aldi, Saab adini kullanamaz. Biliyorsunuz arabalarin uretim surecinin ilk basamagi platformu olusturmaktir. Turkiye de hazir butun testleri yapilmis, standartlara sahip bilinen bir platformun haklarini satin alarak, "Amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok" dusuncesiyle " burda yapilmisi var:D" demistir..

Kesin bu muhabbet burada dönmüştür ama bir süredir yoktum aranızda mazur görün beni. Beetle daha çok olmak üzere , beetle ve scirocco satışı Türkiye pazarından çekiliyormuş. Yıllık satışı golfün aylık satışından daha düşük olduğu gerekçesiyle ??
@gtepro senden bir yorum bekliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...