Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece 9-3 modelinin platformunun haklarini satin aldi, Saab adini kullanamaz. Biliyorsunuz arabalarin uretim surecinin ilk basamagi platformu olusturmaktir. Turkiye de hazir butun testleri yapilmis, standartlara sahip bilinen bir platformun haklarini satin alarak, "Amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok" dusuncesiyle " burda yapilmisi var:D" demistir..
Anladim hocam sagolun guzel aciklamissiniz ben yanlis hatirliyomusum demekki

Sadece 9-3 modelinin platformunun haklarini satin aldi, Saab adini kullanamaz. Biliyorsunuz arabalarin uretim surecinin ilk basamagi platformu olusturmaktir. Turkiye de hazir butun testleri yapilmis, standartlara sahip bilinen bir platformun haklarini satin alarak, "Amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok" dusuncesiyle " burda yapilmisi var:D" demistir..
Istedikleri kadar platfrom satin alsinlar asla Saab ruhu yakalanmaz.

Anladim hocam sagolun guzel aciklamissiniz ben yanlis hatirliyomusum demekki
Rica ederim ne demek.
@thebadman97 kesinlikle katiliyorum, yanlis anlasilmasin bunun ulkemizi kucuk gormekle alakasi yok. Ama daha bu isin basinda bile degiliz, devlet eliyle ne kadar yapilabilir bilmiyorum. Hele de malum kritik pozisyonlara gelen "KAOTIK" tipleri dusununce umudumu yitiriyorum. Bildiginiz gibi bu is Tubitak isbirligi ile yurutuluyor, umarim gencler iyi isler cikarir birileri de onlerini kesmezler...

Rica ederim ne demek.
@thebadman97 kesinlikle katiliyorum, yanlis anlasilmasin bunun ulkemizi kucuk gormekle alakasi yok. Ama daha bu isin basinda bile degiliz, devlet eliyle ne kadar yapilabilir bilmiyorum. Hele de malum kritik pozisyonlara gelen "KAOTIK" tipleri dusununce umudumu yitiriyorum. Bildiginiz gibi bu is Tubitak isbirligi ile yurutuluyor, umarim gencler iyi isler cikarir birileri de onlerini kesmezler...
Tubitaga hic bir guvenim yok tubitagin begenmedigi 5 6 tane proje yurt disinda odulle donuyor sistemimizin hatali oldugu buradan belli

Merhaba herkese. Bir kaç yıl önce dayım parfüm hediye etmişti blue rush diye, çok beğenerek kullanmıştım. Aynı kokuyu bugün metrobüste duyunca aklıma geldi. İnternette yazdığına göre o parfüm üretimden kalkmış, bilenler varsa o kokuyu farklı bir adla satan marka varsa söylerse sevinirim.

Kesin bu muhabbet burada dönmüştür ama bir süredir yoktum aranızda mazur görün beni. Beetle daha çok olmak üzere , beetle ve scirocco satışı Türkiye pazarından çekiliyormuş. Yıllık satışı golfün aylık satışından daha düşük olduğu gerekçesiyle ??
@gtepro senden bir yorum bekliyorum :)
Scirocco kalkmaz ama Bettle kalkabilir diye düşünüyorum. İki modelin kalkma dedikoduları geçenlerde basına açıklanan bu yıl üretimine başlanacak olan modellerin lisesinden dolayı fakst 2018'de de bu modeller yeni kasa ile üretilebilir. Bekleyip göreceğiz ama umarım Scirocco kalkmaz ve Arteon'a benzer bir yapıyla (kuvvetle muhtemel böyle gelir) tekrardan canlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...