Teşekkürler abi sağolasınKardeş dogum günün kutlu olsun
@emre16
Teşekkürler abi sağolasınKardeş dogum günün kutlu olsun
@emre16
Bildirim gelmedi abi kusura bakma anca eve geldim şimdi döndüm eskiye tekrarİnsan yalandan da olsa bir teşekkür eder ayıp yahu
İçimizden geldi dogumgünü kutlayalım dedik
Ben sana demedim yahu kuzeniminde dogum gunu mesaj attim watsaptan cevap vermediBildirim gelmedi abi kusura bakma anca eve geldim şimdi döndüm eskiye tekrar
Valla bende üzüldüm abi bana dedin diyeBen sana demedim yahu kuzeniminde dogum gunu mesaj attim watsaptan cevap vermedi
Yok yahu velet 20 yaşina girdi cidden ona söyledimValla bende üzüldüm abi bana dedin diye
Eyvallah panpa sağolasın@emre16 Doğum günün kutlu olsun panpa nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber
Teşekkür ederim panpa , hep beraber gazlayalım inşallahGünaydın panpalar
Kanka doğum günün kutlu olsun geç oldu birazcık nice kesicili, gazlamalı senelere
Maşaallah inşallahTeşekkür ederim panpa , hep beraber gazlayalım inşallah
Abi Didim'e kaçıyoruz marina gezisi var sen nassınnassııız haftasonu tayfası
Abi Didim'e kaçıyoruz marina gezisi var sen nassın
Abi sorma ya bütün gece uyuyamadım sıcak ve bunaltıcı nemden en son saate baktıgımda 5e geliyodu gec de olsa uyandım yetisirdim her türlü de güzelim ülkemizin nadide insan evlatları yuzunden gec kaldım. Benim ev cıkmaz sokakta adam sokagın girisine arabayı koymus icinde duruyo 1 dakkadan fazla bekledim cekilmiyo korna caldım el kol yapıyo bide lavuk gec kalmasam tam dayaklıktı saygılarımı ilettim kendisine. Yolda da sagolsun servisci amcamız yolun sagında durmak yerine 2 seridi ortalayıp durmus bide onu bekledim ayar ettiler sabah sabah herseyim ters gitti ya. Neyse sen naptın reis nasıl gidiyor behnassııız haftasonu tayfası