Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sorma ya bütün gece uyuyamadım sıcak ve bunaltıcı nemden en son saate baktıgımda 5e geliyodu gec de olsa uyandım yetisirdim her türlü de güzelim ülkemizin nadide insan evlatları yuzunden gec kaldım. Benim ev cıkmaz sokakta adam sokagın girisine arabayı koymus icinde duruyo 1 dakkadan fazla bekledim cekilmiyo korna caldım el kol yapıyo bide lavuk gec kalmasam tam dayaklıktı saygılarımı ilettim kendisine. Yolda da sagolsun servisci amcamız yolun sagında durmak yerine 2 seridi ortalayıp durmus bide onu bekledim ayar ettiler sabah sabah herseyim ters gitti ya. Neyse sen naptın reis nasıl gidiyor beh :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oooo bugün sana yaramamış :D Geçmiş olsun hacım relax mode :) Ben iyi ya alışmaya çalışıyorum :))

Ticari tayfa burda mı :D
fad472a780a2b1a55f9f344ba75b1dce.jpg

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doktor bu ne asdfasdf

96 doğumlusun, 21 yaşındasın ve 8 yıldır senin araban ve sen kullanıyorsun.
Ey Allah'ım, sen yardım et.
Neyse, uzun uzadıya yazmayı ve sanal polemiği hiç sevmem.. Buralar sizindir nasıl olsa, buyrunuz sizlerin dedikleri olsun.
Hoşça kalınız.
13 yaşımdan beri araba kullanıyorum, 11-12 yaşımda da söküp takmaya başlamıştım. O zamanlar sahip olduğumuz arabalar hakkındaki bilgim, çoğu marka modelinkiyle karşılaştırılmaz bile. Citroen hakkında yorumlarına gözüm kapalı güveneceğim bir arkadaşın, saygı çerçevesinde fikrini belirttiği bir başlıkta kendi kendinize neye yükseldiniz bu kadar anlamadım.
Çok şükür uzun uzadıya yazmayı ve sanal polemiği hiç sevmiyormuşsunuz. Sevseniz mahvolmuştu buralar... :)

@berkertekin abi hatırlarsın bu arabayı belki, 21bin liraydı. Nasıl oldu bilmiyorum 25e çıkmış.Millet araba ilanda bi hafta takılınca fiyat düşürür bu amca 4bin lira zam yapmış
Hatta @emreozukan da hatırlar belki, 58bin orjinal değildir 5 haneli demişti. Onu açıklamaya yazmış bu sefer ama niye 4bin lira zam yaptı hala anlamadım :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-jlx-426913180/detay/
E şaşırmıış :D

13 yaşımdan beri araba kullanıyorum, 11-12 yaşımda da söküp takmaya başlamıştım. O zamanlar sahip olduğumuz arabalar hakkındaki bilgim, çoğu marka modelinkiyle karşılaştırılmaz bile. Citroen hakkında yorumlarına gözüm kapalı güveneceğim bir arkadaşın, saygı çerçevesinde fikrini belirttiği bir başlıkta kendi kendinize neye yükseldiniz bu kadar anlamadım.
Çok şükür uzun uzadıya yazmayı ve sanal polemiği hiç sevmiyormuşsunuz. Sevseniz mahvolmuştu buralar... :)

@berkertekin sana katiliyorum ama bazen bazi arkadaslarin bilgi sahibi olmadan ahkam kesmeleri, yazilanlari dogru duzgun okumamalari, hatta tahrikkar, insani yalanci konumuna sokan ifadeleri ve imalari insanin sakin kalamamasina neden oluyor. Bu konu ozelinde soylemiyorum, acikcasi konuyu bastan sona okuma firsatim da olmadi, genel olarak soyluyorum.
Ewet belki forumda cok yeniyim ama coook eski bir Otopark takipcisiyim, forumun bu guzel ortamini bilsem yillar once sizlerle olmak isterdim. En azindan ben kendim icin ifade edecek olursam, bir cok arkadasimizin yasini bilmiyorum, ama hepsine saygi ve sevgi cercevesi icerisinde cevap vermeye calisiyorum, herkesinde ayni felsefeyi benimsemesi gerektigi kanaatindeyim.
Unutmayin cogaldikca zenginlesir, bilgileniriz, eksilmeyelim, eksiltmeyelim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...