Hah ben de bir şeyler eksik diyordum yav ahshahshaAşk... İhtiras... Kin... Nefret... Kan... ve Gözyaşı...
Aminnn üstad saolasin :dOlsun yahu o da güzel
Yeter ki saglık sıhhat yerinde olsun
Hah ben de bir şeyler eksik diyordum yav ahshahshaAşk... İhtiras... Kin... Nefret... Kan... ve Gözyaşı...
Aminnn üstad saolasin :dOlsun yahu o da güzel
Yeter ki saglık sıhhat yerinde olsun
Telefonun başında bekliyoruz bakalıminşşallah hallolur ya ben 6 ay direndim malum zor zor çok zor
Şok şok şok imam 38kg esrar ile yakalandı ajdhahdhah lan hala gülüyorum iciciyim demis bi de
Aşk... İhtiras... Kin... Nefret... Kan... ve Gözyaşı...
Hah ben de bir şeyler eksik diyordum yav ahshahsha
Aminnn üstad saolasin :d
Merak ettim yav acaba 38 kilonun alayı tek çeşit miydisaaa ne olm içemez mi Allah Allah asdfasdf
Telefonun başında bekliyoruz bakalım
inşallah hayırlı bir sonuç çıkar
Merak ettim yav acaba 38 kilonun alayı tek çeşit miydi
Hani nadir bi şeyse tohum falan bıraksaydı incelemek babında ahdjahdahİmam zevkine düşkünse bilemeyizasdfasdf
Hani nadir bi şeyse tohum falan bıraksaydı incelemek babında ahdjahdah
İşim olmaz yav :dbi ulaşmak lazım diyorsun
daha bana temiz M3 bulacak başka iletişim kanalım yok adamla uğraşmayın dispetçırımladispetçır kendi kendini yiyo bugün
Dispetçır ne landaha bana temiz M3 bulacak başka iletişim kanalım yok adamla uğraşmayın dispetçırımla
daha bana temiz M3 bulacak başka iletişim kanalım yok adamla uğraşmayın dispetçırımla
öyle demeyelim yardımlaşma diyelimçıkar ilişkileri diyosun
dispet mi diyeyim ne diyeyimDispetçır ne lan
Eski kasaları da son satılanları da İthal. Sadece Marea'ların bir kısmı ön takımları revize edilerek Türkiye'de üretildi.Bravolar ithaldi dimi, Türkiye montajı değil bilen var mı?
Sağol abiEski kasaları da son satılanları da İthal. Sadece Marea'ların bir kısmı ön takımları revize edilerek Türkiye'de üretildi.