Aynen öyle abi hatta gereksiz bir detay daha vereyim 2002 sonrası yerli / ZFA şase no lular İtalyan , NM şase kodlular Bursa .Eski kasaları da son satılanları da İthal. Sadece Marea'ların bir kısmı ön takımları revize edilerek Türkiye'de üretildi.
kutsal cumartesi kopkopları diyosunArkadaşlar bu güzel günah gecesinin bu güzel saatinde bu forumda takılıyor olanlar en hafif tabiriyle loser'dır. Tüm kader ortaklarımı selamlıyorum.
işte, artık burada diyoruz. Anca çenemiz çalışıyor..kutsal cumartesi kopkopları diyosun
işte, artık burada diyoruz. Anca çenemiz çalışıyor..
Hahhaa anca benim arka tamponumu görürsün ama senin için devir kese kese vites atarımHem çıkar ilişkisi hem de mesleğimi yanlış telaffuz ediyosun ibo trafikte görsem icinden geçerim senin coilli vectram ile
Hahhaa anca benim arka tamponumu görürsün ama senin için devir kese kese vites atarım
Bagajda uyuyasım geldi.http://www.ikinciyeni.com/ihaledeki-ikinci-el-arabalar-ve-fiyatlari/skoda-superb-2016/32461-776
Beyler şu araba 95-100.000 civarına birde 5 ile 6.000TL arası masrafı olsa onun üstüne yeni lastik takımı ve boya koruma falan yapsan taş çatlasın 110.000 olur. Bence 110.000TL civarına bu araba rakipleri falan düşünüldüğünde veya ikinci eli düşünüldüğünde bedavadan az pahalı. Siz ne diyorsunuz buna? @berkertekin abi sence alınası bir araç mı?
Şşşş dur dur uyandırma ahdhahshaöle deme sen yine @maximaorhan opelle gelmezse sıkıntı )))