Bence hasarlarına karşı başlangıç fiyatı bile çok.
Bence hasarlarına karşı başlangıç fiyatı bile çok.
Far yıkama kapagının teki farklı
Agir kaza mi görmüs bu arac ? Sitede 2 parca degisen ve geri kalan yerlerinde boya oldugu yaziyor. Zaten Volvolarda kapota islemi yapilamadigindan dolayi cizikten falan oldugunu düsünüyorum boyanin.Bence hasarlarına karşı başlangıç fiyatı bile çok.
Hocam arabayi 4-5 yil kullanacaginiza inaniyorsaniz, zevk almaya bakin derim, gonlunuzden gecen gercekten buysa hayallerinizi ertelemeyin, tutkularinizi bastirmayin. Saab muhtesem bir arac, 5 yil sonra 1-2 bilemedin 3-4 bin tl zararla satsaniz da aldiginiz keyif yaniniza kar kalacak. Unutmayin yarinimizin garantisi yok...9-5 düsünüyorum ama 2.el olayi gercekten kafami karisitiriyor. Vovlo gibi rahat piyasasi yoksa Volvo ya yönelicem tekrar.
Kaporta işlemi niye yapilamasin ki mis gibi yapılır. Ne olursa olsun o kadar boyası olan ve hor kullanılmış bir araç ben olsam almazdım.Agir kaza mi görmüs bu arac ? Sitede 2 parca degisen ve geri kalan yerlerinde boya oldugu yaziyor. Zaten Volvolarda kapota islemi yapilamadigindan dolayi cizikten falan oldugunu düsünüyorum boyanin.
Ceyhun benim bildigim Volvolarda kaporta islemi yapilamiyor. Düzeltmesi zor oluyor. Kaportaci ustanin yalancisiyim.Kaporta işlemi niye yapilamasin ki mis gibi yapılır. Ne olursa olsun o kadar boyası olan ve hor kullanılmış bir araç ben olsam almazdım.
Düzeltiliyor ya usta çok sağlam olduğunu pekiştirmek adına demiştir eğer o kadar kalın ve sağlam bir kaportası olsaydı araba en aşağı 2 2.5 ton olurdu.Ceyhun benim bildigim Volvolarda kaporta islemi yapilamiyor. Düzeltmesi zor oluyor. Kaportaci ustanin yalancisiyim.
Hocam durumunuzda paylastiginiz aracta ( https://www.sahibinden.com/ilan/vas...9.5-dizel-otomatik-2008-model-426850245/detay) Alfa Romeo 159 1.9 JTD deki motor vardir, cok keyifli bir motordur. 100-160 arasini goz acip kapayincaya kadar alirsiniz. 6. vites 2 bin devirde 140 kmh yi gorur araba. Uzun yolda 100 le giderseniz 6 lt yakar, 160 la giderseniz 7 ltHocam arabayi 4-5 yil kullanacaginiza inaniyorsaniz, zevk almaya bakin derim, gonlunuzden gecen gercekten buysa hayallerinizi ertelemeyin, tutkularinizi bastirmayin. Saab muhtesem bir arac, 5 yil sonra 1-2 bilemedin 3-4 bin tl zararla satsaniz da aldiginiz keyif yaniniza kar kalacak. Unutmayin yarinimizin garantisi yok...
Ceyhun benim bildigim Volvolarda kaporta islemi yapilamiyor. Düzeltmesi zor oluyor. Kaportaci ustanin yalancisiyim.
Ceyhun benim bildigim Volvolarda kaporta islemi yapilamiyor. Düzeltmesi zor oluyor. Kaportaci ustanin yalancisiyim.
Bizim S60'i alirken ekspertiz'e götürmüstük. 1 parca degiseni vardi. Kazadan dolayi degismis ama ordaki kaportaci usta Volvolarin kaportalarinin düzeltilmesinin digerlerine göre zolr oldugunu demistiYapılıyor. Kaç mm sacları istedikleri forma sokuyorlar, araba sacını mı yapamayacaklar. V40 dışında genelde düz hatlı arabalar Volvolar, çokta güzel düzeltilir hemde.
Bizim S60'i alirken ekspertiz'e götürmüstük. 1 parca degiseni vardi. Kazadan dolayi degismis ama ordaki kaportaci usta Volvolarin kaportalarinin düzeltilmesinin digerlerine göre zolr oldugunu demisti
Sen tek çocuk değilmiydin yav .cıx, abimde s40 var 2011. Sol arkadan vurdular bi ay kadar önce. Sol arka çamurluk ve bagaj düzeltildi, sol arka stop değişti boyandı. Sıkıntısız şu an halen değişensiz araba
Sen tek çocuk değilmiydin yav .
Heaa anladım tamamdır .abi çok bende Sevenim sevdiğim çok
Orasi öyle tabii ama S60 bile rakiplerinden bayagi agir bir arac. Bizim S80 de 2tona yakindi. Kapilari bayagi agir.Düzeltiliyor ya usta çok sağlam olduğunu pekiştirmek adına demiştir eğer o kadar kalın ve sağlam bir kaportası olsaydı araba en aşağı 2 2.5 ton olurdu.
Bizim S60'i alirken ekspertiz'e götürmüstük. 1 parca degiseni vardi. Kazadan dolayi degismis ama ordaki kaportaci usta Volvolarin kaportalarinin düzeltilmesinin digerlerine göre zolr oldugunu demisti