Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam durumunuzda paylastiginiz aracta ( https://www.sahibinden.com/ilan/vas...9.5-dizel-otomatik-2008-model-426850245/detay) Alfa Romeo 159 1.9 JTD deki motor vardir, cok keyifli bir motordur. 100-160 arasini goz acip kapayincaya kadar alirsiniz. 6. vites 2 bin devirde 140 kmh yi gorur araba. Uzun yolda 100 le giderseniz 6 lt yakar, 160 la giderseniz 7 lt :D
Ve piyasa konusunda 159 un piyasasi Saab tan iyidir, tip olarak zaten yan yana bile koymam walla :D Ayirca 159 un cok daha temizini bulursunuz.
Bizim S60 dan önceki 1.9 TDI DSG Caddy 140 km de birak 2000 deviri bagirmaya basliyordu.

Zor derken diğerlerinden daha fazla uğraştırıyor anlamında dediyse kabul. Ama düzeltme zor, bu parçayı atıp yeni parça alıp takalım anlamında söylediyse doğru değil. Demek istediğim (muhtemelen diğer arkadaşlarında demek istediği) bu.
Evet bundan dolayi demis olabilir. Demek ki ben yanlis anlamisimdir.. Ya da Usta islem yapmakla ugrasmak istememistir.

Zor derken diğerlerinden daha fazla uğraştırıyor anlamında dediyse kabul. Ama düzeltme zor, bu parçayı atıp yeni parça alıp takalım anlamında söylediyse doğru değil. Demek istediğim (muhtemelen diğer arkadaşlarında demek istediği) bu.

Aynen böyle demek istiyorum ,istedim, istemişim. İyi yapmışım :D

Bence hasarlarına karşı başlangıç fiyatı bile çok.
Katılıyorum.
Kaporta işlemi niye yapilamasin ki mis gibi yapılır. Ne olursa olsun o kadar boyası olan ve hor kullanılmış bir araç ben olsam almazdım.
Yine katılıyorum :)
Hocam tavan kaput bagaj ve sağ ön kapı hariç her yerinde boya var, üstelik farklı zamanlarda olmuş bi de direklerde bile boya var. boya olmayn sağ ön kapı hasarlı, iç döşemelerin tamamında nerdeyse deforme olmuş tavanda tabanda yanıklar var. bu arabayı baya baya hor kullanmışlar. Tecavüz etmişler arabaya resmen.
...ve yine katılıyorum :D
Arabayı haşat etmişler. 15.000 bütçeniz varsa şasi dengesini iyice kontrol edip ettirip böyle araba alınabilir. Ama 70.000'den başlayan bütçeye şaka gibi bir araba olur bu. Ağır hasarlı ve birden çok kez hasar almış. Boya sayısına takılmayın deseniz C sütununda temizlik boyası da olmaz :)
Diyelim ki bir şekilde aldınız, bir Volvo'ya göz kapalı güvenmeden binmenin ne anlamı olur... Eşim dostum alacak olsa gerekirse kendimi o arabanın kapısına zincirlerim, yine aldırmam.

Katılıyorum.

Yine katılıyorum :)

...ve yine katılıyorum :D
Arabayı haşat etmişler. 15.000 bütçeniz varsa şasi dengesini iyice kontrol edip ettirip böyle araba alınabilir. Ama 70.000'den başlayan bütçeye şaka gibi bir araba olur bu. Ağır hasarlı ve birden çok kez hasar almış. Boya sayısına takılmayın deseniz C sütununda temizlik boyası da olmaz :)
Diyelim ki bir şekilde aldınız, bir Volvo'ya göz kapalı güvenmeden binmenin ne anlamı olur... Eşim dostum alacak olsa gerekirse kendimi o arabanın kapısına zincirlerim, yine aldırmam.
Haklisin

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...011-volvo-s60-2.o-d3-otomatik-420957187/detay

Bu biraz daha iyi sanki

Ticariye ne gerek var yav Golf var miss gibi :)
eff50e6e79de3c8113c76924e6cc0912.jpg

e437720d7c84122170bbc0ed22913a58.jpg
5e7398f3663be85ec570538722ea0b65.jpg

15 kasa mal var düzenli yüklesek daha da alır[emoji2]

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Kasalardan birini ayır, mangala gidek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...