Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa düşşeydi ben de alacaktım ama alamadım :D
Scandinavia baya güzel yeşillikler yolları filan
Going East de normal harita ama alırsan baya genişliyor(harita)

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Fransa'ya lanet gelsin arkadaş tam araba hızlanıyor gişelere geliyoruz ben çok sinir oluyorum ısınamadım.

Benim kariyerim silindi 4 seviyeyim :(

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Şeytan kulağına kurşun oyun cıktığından beri aynı save :D USB'ye yedeklerim hatta arada :D

Fransa'ya lanet gelsin arkadaş tam araba hızlanıyor gişelere geliyoruz ben çok sinir oluyorum ısınamadım.

Şeytan kulağına kurşun oyun cıktığından beri aynı save :D USB'ye yedeklerim hatta arada :D
Ben yedeklemiştim sonra bi ara gamepadim kırıldı oynayamadım. Sonra oyunu sildim çok vakit geçiriyorum diye. Oyunu tekrar yükledim, sıfırdan başladı. Kendim kayıt dosyalarını attım kabul etmedi. Şimdi seviyem 20lerde.

Ben yedeklemiştim sonra bi ara gamepadim kırıldı oynayamadım. Sonra oyunu sildim çok vakit geçiriyorum diye. Oyunu tekrar yükledim, sıfırdan başladı. Kendim kayıt dosyalarını attım kabul etmedi. Şimdi seviyem 20lerde.
Multiplayer'de seviye ve para kasmanın imkanı yok abi. Ben köye gittiğimde işsizlikten en son 55 falandı herhalde oralara gelmiştim :D
Ramazan'da ilaç gibi oluyor valla MP zaman geçirmek için birebir ah bide bir G27-29 bulabilsem bir yerden :/

YDm50k.jpg

Kamberli asi yancı :D

Ben tüm o maçlar sırasında ilaç etkisiyle sızmışım. Şu anda A Spor'de Altay-Kocaelispor 3.Lig PlayOff Finali maçını izliyorum. Kocaeli az önce attı 0-1 öne geçti. Tribünler RiverPlate-BocaJuniors :D

abi dışardaydım o maçın bi bölümü izledim muazzamlar ya, kocaeliden arkadaşlarım falan da gitti zaten. eve geldim şimdi açtım tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...