Çok iyi yapmışsın abi Kapışırız artık
Ben tırımı özledim ya girmeyeli o kadar uzun süre oldu ki Ekli dosyayı görüntüle 7152
Benim kariyerim silindi 4 seviyeyim
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Çok iyi yapmışsın abi Kapışırız artık
Ben tırımı özledim ya girmeyeli o kadar uzun süre oldu ki Ekli dosyayı görüntüle 7152
Fransa'ya lanet gelsin arkadaş tam araba hızlanıyor gişelere geliyoruz ben çok sinir oluyorum ısınamadım.Fransa düşşeydi ben de alacaktım ama alamadım
Scandinavia baya güzel yeşillikler yolları filan
Going East de normal harita ama alırsan baya genişliyor(harita)
Şeytan kulağına kurşun oyun cıktığından beri aynı save USB'ye yedeklerim hatta aradaBenim kariyerim silindi 4 seviyeyim
Aşiyan'dayim panpa1-0 öndeyiz şu an
Nerelerdesin
Aşiyan'dayim panpa
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 dakikalık yürüme mesafemdesin şu an
Ben yedeklemiştim sonra bi ara gamepadim kırıldı oynayamadım. Sonra oyunu sildim çok vakit geçiriyorum diye. Oyunu tekrar yükledim, sıfırdan başladı. Kendim kayıt dosyalarını attım kabul etmedi. Şimdi seviyem 20lerde.Fransa'ya lanet gelsin arkadaş tam araba hızlanıyor gişelere geliyoruz ben çok sinir oluyorum ısınamadım.
Şeytan kulağına kurşun oyun cıktığından beri aynı save USB'ye yedeklerim hatta arada
Multiplayer'de seviye ve para kasmanın imkanı yok abi. Ben köye gittiğimde işsizlikten en son 55 falandı herhalde oralara gelmiştimBen yedeklemiştim sonra bi ara gamepadim kırıldı oynayamadım. Sonra oyunu sildim çok vakit geçiriyorum diye. Oyunu tekrar yükledim, sıfırdan başladı. Kendim kayıt dosyalarını attım kabul etmedi. Şimdi seviyem 20lerde.
ahahaahahahhahaha çok iyi ya .
Ben tüm o maçlar sırasında ilaç etkisiyle sızmışım. Şu anda A Spor'de Altay-Kocaelispor 3.Lig PlayOff Finali maçını izliyorum. Kocaeli az önce attı 0-1 öne geçti. Tribünler RiverPlate-BocaJuniors
Aracın yakıtı nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 7155
Bi arkadaşım arabasini satmayi dusunuyorda sizce nekadar eder?
Kamberli asi yancı