sendrom yaşayacak kadar telefonu falan elime alamıyom yavGündüz mesaide pazartesi sendromunun dibine dibine vurup vurup çıkacaksın demektir
sendrom yaşayacak kadar telefonu falan elime alamıyom yavGündüz mesaide pazartesi sendromunun dibine dibine vurup vurup çıkacaksın demektir
O zaman yarın F klavyenin harfleri içinden geçecek müdürümsendrom yaşayacak kadar telefonu falan elime alamıyom yav
O zaman yarın F klavyenin harfleri içinden geçecek müdürüm
F zorunlu mu abi ?hıııı hiç böyle düşünmemiştim işte
F zorunlu mu abi ?
Q candır abi ya Allah kolaylık versinYeap. F'te de yazıyorum da evde 6 7 aydır 7x24 Qdan devam edince F'i unutmuşum. Bi de parmaklarda 550 hp güç var ama F 68 hp'nin üzerine çıkmama izin vermiyor, sövüyorum
Q candır abi ya Allah kolaylık versin
Ulan hatta ben paylaşmıştım 46 liraydı ankarada keşke param olsa da alsam demiştim. Puh pis galerici 20 kağıt kar edecek bundan. İstanbulda da apaçi eline düşer yay jant kamber çakma varexle iyice ağzına ederler sonra da makas atarken patlarlar hopp bi güzel arabaya daha elvedahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emsalsiz-cilo-rs-437831600/detay
Bu araba birkaç hafta once 44-46.000tl civarında satılık degilmiydi?Alınası araçlarda paylaşılmıştı, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Evet en son 74 ülkeydi saldırılan ülke sayısı. Domuz gribinden beter beyler dikkat.Beyler yeni bir virus salgını var, Fidye virusu diyorlar, ingilizce adı WannaCry . Bu virus bulaştığı bilgisayardaki dosyaları şifreleyip, sizden ödeme talep ediyor. Hatta bulut hesabınızdaki dosyalarını bile şifreliyormuş. Aman dikkat , salgın büyük.
Kanka apexi yakala limitlerin dışına çıkma patlamazsınGünaydın dostlar Bugün 2 tane finalim var inşallah patlamam
Gunaydin beyler, araci ilk satan arkadasin kullanici adi duruyorsa, mesaj atin ona, salin galericinin ustune yesin onu kih kih kihUlan hatta ben paylaşmıştım 46 liraydı ankarada keşke param olsa da alsam demiştim. Puh pis galerici 20 kağıt kar edecek bundan. İstanbulda da apaçi eline düşer yay jant kamber çakma varexle iyice ağzına ederler sonra da makas atarken patlarlar hopp bi güzel arabaya daha elveda
Bakalım apexi yakalayabilcek kabiliyet var mı Birini yakalarımda diğerinde artık sağdan sağdan yavaş yavaş giderimKanka apexi yakala limitlerin dışına çıkma patlamazsın