asdfasfs kahkaha attım
Sordum da bilmiyorlarmış,Aracın yakıtı nedir ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaporayla falan bekletmezler miki
Bu modeli daha yakından tanıyan biri arabanın kaput çizgilerine bakarsa daha iyi olur. Bana orantısız, fazla açık geldi. Eğer iyi kontrol ettirilirse, temizse alınır tabii ki Volvo bu@berkertekin
https://www.sahibinden.com/ilan/vas....6-180hp-69bin-km-de-tertemiz-432926408/detay
Bu temiz görünüyor. Dizelden umudumu kestim
Valla hoşuma gitti benimde araba almanı isterim yabancıya gitmesin araba ilerde alcak falan olursamkapora falan değil kredili olacağı için tık veririm ben hacı ya :S
Valla hoşuma gitti benimde araba almanı isterim yabancıya gitmesin araba ilerde alcak falan olursam
Abi burda sebzeci bi abinin oğlu önceden böyle değildi bu araba tam stok hatasız bişeydi kapalı garajda yattı hepburda fuardaydı bugün bu araba
Abi burda sebzeci bi abinin oğlu önceden böyle değildi bu araba tam stok hatasız bişeydi kapalı garajda yattı hep
Olmadi zaten Ekspertize götürücem.Bu modeli daha yakından tanıyan biri arabanın kaput çizgilerine bakarsa daha iyi olur. Bana orantısız, fazla açık geldi. Eğer iyi kontrol ettirilirse, temizse alınır tabii ki Volvo bu
Sanırım abisonradan sapıttı diyosun
Alırız abi inşallah istediğimiz arabaları Bende 30 bin liraya bordo deri döşemeli 156 bulmuştum daha bizimkilere gösteremeden satıldıydı o zaman çok üzülmüştümbi tane 2005 model vardı 28bin liraya, 170bin kmde mi neydi çok hoştu rengi falan da harikaydı ona çıkabilseydim mutlu olurdum satıldı
Kamberli asi yancı
Alırız abi inşallah istediğimiz arabaları Bende 30 bin liraya bordo deri döşemeli 156 bulmuştum daha bizimkilere gösteremeden satıldıydı o zaman çok üzülmüştüm
Denizlide daha bi yüksek piyasa nedensetemiz arabaları durdurmuyorlar ya, araba pazarına gittim bugün, sıcağın da etkisiyle mi bilmiyorum rezillikti ya bi tane golf4 vardı 2001 28.250'ye başka bi tane düzgün araba yoktu
o da pahalı
Denizlide daha bi yüksek piyasa nedense
Baba oda apaçi gibi AEA yapmış öne tövbe dedim yaKamberli araba görünce aklıma Barkın abi gelir oldu.
"O cüce raşitik arabalarınızla..."
İlginç harbiden yaharbiden öyle, diibimizde aydına izmire muğlaya bakıyorum buraya göre 3 4 bin lira arabasına göre fark var. Antalya burdan daha pahalı mesela
İlginç harbiden ya
Panpa mesela kuşadası hem pahalı hem arabalar leş sudan şundan bundan ötürü , aydın merkezde arabalara çok güzel bakarlar hem daha ucuz hazırlıkta okurken bi çok arkadaşım aldı oradan temiz arabalar hepsi memnun kaldıİlginç harbiden ya