Panpa mesela kuşadası hem pahalı hem arabalar leş sudan şundan bundan ötürü , aydın merkezde arabalara çok güzel bakarlar hem daha ucuz hazırlıkta okurken bi çok arkadaşım aldı oradan temiz arabalar hepsi memnun kaldı
kuşadası nem rutubet
Panpa mesela kuşadası hem pahalı hem arabalar leş sudan şundan bundan ötürü , aydın merkezde arabalara çok güzel bakarlar hem daha ucuz hazırlıkta okurken bi çok arkadaşım aldı oradan temiz arabalar hepsi memnun kaldı
hadi bakalımbakalım bakalım önümüzdeki günlerde sürprizler olabilir Kovalıyorum niyetim ciddi
Evet fark ettim onu aydında temiz güzel arabalar görüyorum sahininden dePanpa mesela kuşadası hem pahalı hem arabalar leş sudan şundan bundan ötürü , aydın merkezde arabalara çok güzel bakarlar hem daha ucuz hazırlıkta okurken bi çok arkadaşım aldı oradan temiz arabalar hepsi memnun kaldı
Artı deniz suyuyla yıkanmış arabalarkuşadası nem rutubet
Dh de 1 depo ile adamın teki 350 km gidebildiğini söylüyordu. Şehir içi.Civic rsi süren var mı? Kaç yakıyor ort?
kaç kr yakıyo yani kaç litre alıyoki 350 az ya en az 200e doluyodurDh de 1 depo ile adamın teki 350 km gidebildiğini söylüyordu. Şehir içi.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emsalsiz-cilo-rs-437831600/detay
Bu araba birkaç hafta once 44-46.000tl civarında satılık degilmiydi?Alınası araçlarda paylaşılmıştı, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Çok yakıyo. Yaktığı gibi de gitmiyor malesef.kaç kr yakıyo yani kaç litre alıyoki 350 az ya en az 200e doluyodur
Ben kullandım ama sadece kısa bir test parkurunda. Yakıt tüketimi hakkın da bir şey diyemem.Civic rsi süren var mı? Kaç yakıyor ort?
Ülkemiz galerilerine bayılıyorum. Almış arabayı, üstüne 20bin daha koymuş, insanımız da gidip alacak onu. Niye? Çünkü pahalıysa iyidir. Sonra ikinci el piyasası neden böyle. Bir bok düzeleceği yok yemin ederim.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emsalsiz-cilo-rs-437831600/detay
Bu araba birkaç hafta once 44-46.000tl civarında satılık degilmiydi?Alınası araçlarda paylaşılmıştı, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Sürekli kullanan birinin lafına bakmak lazımBen kullandım ama sadece kısa bir test parkurunda. Yakıt tüketimi hakkın da bir şey diyemem.
Ama hakikaten oha ya. O paraya öküz alırım. Fiyata bak.Ülkemiz galerilerine bayılıyorum. Almış arabayı, üstüne 20bin daha koymuş, insanımız da gidip alacak onu. Niye? Çünkü pahalıysa iyidir. Sonra ikinci el piyasası neden böyle. Bir bok düzeleceği yok yemin ederim.
Ahahhahahahha geçmiş olsun abiYav 11 gibi uyudum, 15 Dk önce falan kalktım geri uyuyamıyorum şimdi de
Gündüz mesaide pazartesi sendromunun dibine dibine vurup vurup çıkacaksın demektirYav 11 gibi uyudum, 15 Dk önce falan kalktım geri uyuyamıyorum şimdi de