Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@AYUU @Koraykaya zeusta sonsuzluğa giden delik gibi bişey varmış galiba bi çok kişi kaybolmuş diyolar orada bi dönerci söylemişti ama ne kadar doğru bilemem :D

Mağara çok derin suyun kaynağını çözmek için dalan dalgıçlar akıntıya kapılıp öldüler dibi nere nereye gidiyor belli değil cesetlerde çıkmamıştı diye duydum bildiği kadarıyla zeusun efsanesi gibi anlatılır durur bu [emoji1][emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iraktayim ve internete 3G ile baglaniyorum, tek tek onunla ugrasmayim dediydim, ama bulamazsak baska care yok galiba ;)

zaten ilk 2 bolumu ordan seyrettim simdi 3-4 u fln acmiyor, bilmiyorum irakla alakali bir durummu cozemedim.
Geçen hafta bitirdim 7. sezonu biraz üzücüydü diziden eksilen karakterler çok sevdiğim karakterlerdi ve senaryoya baya sövdüm ama 7 sezon çıkarabilecek senaryosunu, tabi oyuncu kalitesini de buna borçlular. Hatta 8. sezon da yoldaymış anlaşma imzalamışlar merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Öncelikle o muhitten kolay kolay araba almam. :D Nitekim gümrük girişli çıkışlı bilmemneli katakullisi çok. :)

Kaç takladan toplamışlar acaba bunu :D Baktınız olmuyor, değiştirin yahu o kaputu. Arkası ayrı şenlik. En sonunda da kaportacıya değil badanacıya boyatmışlar arabayı. Ruloyla fırçayla yağlı boya yapmışlar. :p

İçim daraldı ilana baktıkça :eek::oops:

Edit: Fiyatını yeni gördüm. Benim arabayı satsam 30'a gider demek ki. Sesi filan da tertemiz çıkıyor benimkinin. :D

Son düzenleme:
Öncelikle o muhitten kolay kolay araba almam. :D Nitekim gümrük girişli çıkışlı bilmemneli katakullisi çok. :)

Kaç takladan toplamışlar acaba bunu :D Baktınız olmuyor, değiştirin yahu o kaputu. Arkası ayrı şenlik. En sonunda da kaportacıya değil badanacıya boyatmışlar arabayı. Ruloyla fırçayla yağlı boya yapmışlar. :p

İçim daraldı ilana baktıkça :eek::oops:

Edit: Fiyatını yeni gördüm. Benim arabayı satsam 30'a gider demek ki. Sesi filan da tertemiz çıkıyor benimkinin. :D
ben ilana koyuyorum hemen benim arbayı bu 21 ise 30 da ben yazıcam bu ne ya , arabayı değiştirmeyi düşünüyorum acaba 22 yaazsam cok mu olur diye düşünüyorum ben su ilana bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...