Geçenki Clio Rs de 46 falandı 64 yazmışlar şimdi 1 hafta içersinde ayıp laHacı bu işler böyle ben 45'e satılan arabayı 3 ay sonra 55'e ilana koyulduğunu gördüm.
Geçenki Clio Rs de 46 falandı 64 yazmışlar şimdi 1 hafta içersinde ayıp laHacı bu işler böyle ben 45'e satılan arabayı 3 ay sonra 55'e ilana koyulduğunu gördüm.
Boşver satamıyolar zatenGeçenki Clio Rs de 46 falandı 64 yazmışlar şimdi 1 hafta içersinde ayıp la
@AYUU @Koraykaya zeusta sonsuzluğa giden delik gibi bişey varmış galiba bi çok kişi kaybolmuş diyolar orada bi dönerci söylemişti ama ne kadar doğru bilemem
Geçen hafta bitirdim 7. sezonu biraz üzücüydü diziden eksilen karakterler çok sevdiğim karakterlerdi ve senaryoya baya sövdüm ama 7 sezon çıkarabilecek senaryosunu, tabi oyuncu kalitesini de buna borçlular. Hatta 8. sezon da yoldaymış anlaşma imzalamışlar merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.Iraktayim ve internete 3G ile baglaniyorum, tek tek onunla ugrasmayim dediydim, ama bulamazsak baska care yok galiba
zaten ilk 2 bolumu ordan seyrettim simdi 3-4 u fln acmiyor, bilmiyorum irakla alakali bir durummu cozemedim.
Rx7 ve R34 arasında kaldım ama muhtemelen Rx7'yi seçerim. Sonuçta rwdhttps://www.instagram.com/p/BUGpOhkhu5J/
Ben nsx i seçtim siz?
Hachi-Roku +1https://www.instagram.com/p/BUGpOhkhu5J/
Ben nsx i seçtim siz?
Allah güle güle kullanmak nasip etsin kazadan beladan korusun. 2.0TDİ mı hocam. İlerki zamanlarda görüşlerinizi bir konu altında belirtirseniz faydalı olabilir128k km de, 2011 model Audi A6 aldik. kaza bela gelmezse 3 yil bizimle.
tabi ki 1 numarahttps://www.instagram.com/p/BUGpOhkhu5J/
Ben nsx i seçtim siz?
Hayırlı ugurlu olsun inşallah128k km de, 2011 model Audi A6 aldik. kaza bela gelmezse 3 yil bizimle.
Öncelikle o muhitten kolay kolay araba almam. Nitekim gümrük girişli çıkışlı bilmemneli katakullisi çok.
ben ilana koyuyorum hemen benim arbayı bu 21 ise 30 da ben yazıcam bu ne ya , arabayı değiştirmeyi düşünüyorum acaba 22 yaazsam cok mu olur diye düşünüyorum ben su ilana bakÖncelikle o muhitten kolay kolay araba almam. Nitekim gümrük girişli çıkışlı bilmemneli katakullisi çok.
Kaç takladan toplamışlar acaba bunu Baktınız olmuyor, değiştirin yahu o kaputu. Arkası ayrı şenlik. En sonunda da kaportacıya değil badanacıya boyatmışlar arabayı. Ruloyla fırçayla yağlı boya yapmışlar.
İçim daraldı ilana baktıkça
Edit: Fiyatını yeni gördüm. Benim arabayı satsam 30'a gider demek ki. Sesi filan da tertemiz çıkıyor benimkinin.
Yaz yaz en az 30. Pazarlık sünnettir yazıp 35 e koy ilanaben ilana koyuyorum hemen benim arbayı bu 21 ise 30 da ben yazıcam bu ne ya , arabayı değiştirmeyi düşünüyorum acaba 22 yaazsam cok mu olur diye düşünüyorum ben su ilana bak
abi sıfır teyp film lastik var hemde michelin 40 tan acarımYaz yaz en az 30. Pazarlık sünnettir yazıp 35 e koy ilana
Şaşırmış millet. Ya hesap kitap bilmiyor, ya hiç dayak yememiş derler bizim buralarda böylesine.abi sıfır teyp film lastik var hemde michelin 40 tan acarım
insanları keriz yerine koyuyolar abi netŞaşırmış millet. Ya hesap kitap bilmiyor, ya hiç dayak yememiş derler bizim buralarda böylesine.