Geçen sene ben de bi kere öyle denedim soğukta girmeninde tadı ayrı güzelBen martın sonunda açtım dondum aliminyum
Geçen sene ben de bi kere öyle denedim soğukta girmeninde tadı ayrı güzelBen martın sonunda açtım dondum aliminyum
kadınlar denizi akar cluplarda sezon açmaya hazırlanıyor zaten davetiye yollayıp duruyorlar happy hourlarda başlar xdddLadies beach kanka toplanıyoruz arkadaşlarla ondan yakın gidicez bu seferlik yoksa milli park fav
Hava hala tam anlamıyla turiste yönelik değil kriz yine devam oteller boş anca müdavim gelen 50+ İrlanda , İngiltere o kadar , yerli turisti öpüp başlarına koymaları lazımkadınlar denizi akar cluplarda sezon açmaya hazırlanıyor zaten davetiye yollayıp duruyorlar happy hourlarda başlar xddd
haklısın knka yerli turist can alıcı nokta ama hor görüyorllar birazHava hala tam anlamıyla turiste yönelik değil kriz yine devam oteller boş anca müdavim gelen 50+ İrlanda , İngiltere o kadar , yerli turisti öpüp başlarına koymaları lazım
10 dakka sonra parmaklar hissedilmiyoGeçen sene ben de bi kere öyle denedim soğukta girmeninde tadı ayrı güzel
güzelçamlıda 40 derecede zeusa girincede aynı etki oluyor yolun düşerse tavsiye ederim kuşadasına10 dakka sonra parmaklar hissedilmiyo
Abi sen istersinde uyumlu olmaz mı uymasa bile uydururuz .golf 7bucuk tüpe uygun mudur ceyhun müdür sardırayım uygunsa
Arabayı kullanmayacaklar onun yerine basın mensupları passenger ride alacak diye biliyorum.NSX etkinliği var istanbulparkta sinan abide orda sürerlwr herhalde güzel olur
Ayıp ederler sürdürmezlerse. Ne yani 2 tur verselerArabayı kullanmayacaklar onun yerine basın mensupları passenger ride alacak diye biliyorum.
Bura fikirtepe mi Bağcılar mı yuh be abicim .
İnşallah lastikler çalınmıştır
Sonra nerden buluyorlar bu Porsche Bentley jantlarını
Hacı bu işler böyle ben 45'e satılan arabayı 3 ay sonra 55'e ilana koyulduğunu gördüm.PAŞALAR AUTO'DAN 2008 MODEL SUZUKI SWITF 1.6 125 HP
İlan No: 379374277
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...model-suzuki-switf-1.6-125-hp-379374277/detay
Bu araba geçen 30 bin tl değil miydi