Volkan Demirel ne güzel penaltı kullandı beee su şişesini vuracaktı az dahaasfdadfasf
Ajsksks hala haykırıyorum adısısjsjejsjs ulan volkan djdjsjsjs taça atıcaktı
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Volkan Demirel ne güzel penaltı kullandı beee su şişesini vuracaktı az dahaasfdadfasf
1.33 çekmiyor diyenler varYav babam tutturdu corolla alalım diye abiler 1.33 veya 1.6 kullanan var mı 15-17 model ?
sen şaka mısın ya
Ne diyorsak o 13. penaltılarda bitti. Kazananı olur mu böyle maçın beMaç penaltılara gitti. Şu foruma yazıp verdiğim maçın bereketi oluyor arkadaş
Canın sağolsun orhan kardeş. Çık stresini at rahatla.ben gidiyorum küfür edip rahatlamam lazım çoluğu çocuğu uyandurmaya gerek yok şimdi gideyim bi taraftar grubu bulayım cafeden falan çıkan da azıcık stres atayım
ben gidiyorum küfür edip rahatlamam lazım çoluğu çocuğu uyandurmaya gerek yok şimdi gideyim bi taraftar grubu bulayım cafeden falan çıkan da azıcık stres atayım
Bırak olm rahatlasın adam.olm kavgaya mavgaya gitme
Babam bana ikisi de olur temiz ne ilk önce gelirse alıcam dedi inşallah 1.6 alır1.33 çekmiyor diyenler var
1.6 güzel olur güçlü motor .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvt mı manuel mı bakıyor ?Babam bana ikisi de olur temiz ne ilk önce gelirse alıcam dedi inşallah 1.6 alır
Bırak olm rahatlasın adam.
Biiğşey olmaaazabi birilerinin ağznı yüzünü dişini kırar al başına bela öle rahatlama olmasın
Düz vites Sanırım 6 ileri , bu gece araştırıcam biraz arabayı detaylıcaCvt mı manuel mı bakıyor ?
Ben olsam almam , ama ne alırım diye sorsanız bilmemDüz vites Sanırım 6 ileri , bu gece araştırıcam biraz arabayı detaylıca
Nası bi vites var la ondahttps://www.instagram.com/p/BUMF5tUArab/
0-100 kaç saniye sizce
Sizinkiler ancak Kocaeli spor maçı oldugunda çıkar caddeyeabv böyle şehrin bir tane bile taraftar grubu olmaz mı cadde bomboş
Aslında corolla babamın gözünde hep aynı mekaniği , motoru sağlam Japon arabası.daha önce bi camry deneyimi oldu motorundan dolayı yakması dışında herşeyinden memnundum diyo şuan o derecelerde bi maddiyat olmadığı için mecburen corollaya kadar çıkma niyetindeBen olsam almam , ama ne alırım diye sorsanız bilmem
Yani aracın kalitesi çok iyi değil japon standartlarının da kısmen altında diyebiliriz ama marka imajı vesaire bende imajı %50-%50 hem iyi hem kötü