Daha yenimi uyandin tatlimGünaydın herkese
Daha yenimi uyandin tatlimGünaydın herkese
Daha yenimi uyandin tatlim
Bizim evin onunde genelde arac. 4 ay boyunca hic calistirilmadan yatti. Vuruklarin sebebi aslinda pazar araci degil resim cektirenlerin hayvan gibi arac ustune yatmasindan.
Neyini anlamadin yavderken? Asdfasdfdfsfasf
Sence bu saatte baska ne isim var yav senin icin tabikiiii6da kalktım la, sen nabion gemilerde misin el-capitano
Neyini anlamadin yav
Sence bu saatte baska ne isim var yav senin icin tabikiiii
Gene bisi kacirdim galibahaaa ben twitter videosunu kastettin sandım sfsfafafsfs @berkertekin
Gene bisi kacirdim galiba
Hacı bu arabalar almakla bitse keşke :/
Yürüse yeter panpa ne kadar masrafı vardır kiMasrafı var knk
E ikisi de hayvanlık olduğu için çok fark etmez alabileceğimden değil de insan heves ediyor işteBizim evin onunde genelde arac. 4 ay boyunca hic calistirilmadan yatti. Vuruklarin sebebi aslinda pazar araci degil resim cektirenlerin hayvan gibi arac ustune yatmasindan.
ben öldüm öldüm az daha televizyon giyodu.Penaltılarda elenirsek kahrımdan ölürüm
işte locanın kıymetini anlayın. Şuan içimden geçenleri yazsam ban yerim.Volkan Demirel ne güzel penaltı kullandı beee su şişesini vuracaktı az dahaasfdadfasf
156 candir canandir, keyiftir, hayattir...şşşşşşş kimse duymasın görmesin hemen alıyolar sonraasdfasdfas
Kanka media markt yada teknosaya git bulursunArkadaşlar telefoncularda fm transmettier bulunur mu? Cuma günü edirneye gidicez bari o yolda bişeyler dinleyebilelim