Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız o araba nolmuş öyle ya. Resmen yalvarıyor bırakın beni de öleyim diye. Ağır kazası yoktur diyor, ağır hasar kaydı vardır diyor. Sineğe çarptı da 20.000 hasar mı yazdılar? Kartondan yapılmış gibi el yapımı işçilik var :D
Bak jantlara bakmak için linki tıkladım, en son odaklanabildim jantlara, güzelmiş :)

sigortadan paraalmakiçinsadfasdfsadf

Forumdaki Polo konusundan dolayı yazıyorum bunu, oraya yazmadım konuyu kirletmemek için.

Türkiye'de araba koleksiyonu yapmak kolay değil, araba fiyatlarının durumu ortada. Uzun süredir ilanda duran, yüksek fiyatlı, az kullanılmış eski arabalar var. Arabalar güzel mi? Güzel. Ama bu fiyatlarla günlük kullanacak adam almaz. Araba koleksiyoneriyim diyen kişilerde böyle arabalarla ilgilenmez.

Bahsettiğim arabalar:
95 Corolla: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...lla-hatasiz-boyasiz-masrafsiz-417089340/detay
2004 Vectra: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-dunyada-tek-4-000-km-hatasiz-418668215/detay
2001 Bora: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...1.6-comfort-ciziksiz-sifir-km-428006613/detay
+1
Ben de aşağıdaki ilanı troll ilanlara koyacaktım ama güncel öyle bir ilan varken yanlış olur diye düşündüm.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...siz-14.000km-de-koleksiyonluk-427513622/detay

Özellikle Bora ilanı tam komedi. Koleksiyonluk diyor, kazası var. Kapı döşemesi gevşemeye başlamış. Km 3000 olsa ne olur, araba eskimeye başlamış. :) İşin şekli buysa, ben de iki naylon atayım koltuklarıma öyle satayım arabayı :)

Kesinlikle katılıyorum, bunlara abuk subuk şahin doğanlara 25 30 bin isteyenleri de ekleyebiliriz. Ruhu olan arabalar değil çünkü

Kuş serisi ayrı bir sınıf zaten, hiç girmemek lazım. Akıl erdirmek zor onun fiyatlarına.

Ruh falan bilemem kullanmadım şu ilanlardaki 3 aracıda. Hepsinin bir duruşu, kendine göre seveni vardır. Mesela şöyle temiz bir Vectra A veya Vectra B bulsam (özellikle A), fiyatı bu şekilde astronomik olmasa, garajım olsa ve arada kullanmak için araba alacak maddi duruma sahip olsa...
O olsa bu olsa, bu kadar değişken çok fazla, vazgeçtim. :D

Uzun lafın kısası klasikleşmiş, belli bir karizması olan bir araba değilse Türkiye'de böyle fiyatlara gitmesi zor. Piyasası 23'se olsun olsun 26 olsun bunun alıcı bulacağı tutar. Daha fazlasını verse adam kaç yaşında şu arabayı alacağıma daha yeni şunu alırım başım ağrımaz diyor. İş görmek için alıyor adam, zevkin önünde o var.

Yalnız o araba nolmuş öyle ya. Resmen yalvarıyor bırakın beni de öleyim diye. Ağır kazası yoktur diyor, ağır hasar kaydı vardır diyor. Sineğe çarptı da 20.000 hasar mı yazdılar? Kartondan yapılmış gibi el yapımı işçilik var :D
Bak jantlara bakmak için linki tıkladım, en son odaklanabildim jantlara, güzelmiş :)
abi o malum astra olmasın bu? beyazdı dimi o da?

Çok yakın bir arkadaşımın babası 2015 te 0km i20 aldı şu an 1700 kmde. Adam dükkana honda todayle gidip geliyo arkadaş ünide okuyo ablası evli başka ilde bayramda seyranda tatilde seyahat etmek için aldılar 2 kere bakıma gitti o da yağın ömrü dolduğu için :D gerçi yağ paketten motora aktarılıyo raf ömrü geçerli olması lazım yine :D Sanırım bu ve benzeri şekilde saklanıyo bu arabalar @AYUU
Babamın araba 1 hafta otoparkta yatıyor, sonraki hafta 1500-2000 km yapıyor. Sonra yine 4-5 gün yatıyor. Bazen yattığı yerde ablam el koyuyor İstanbul şehir içi kullanıyor, yerine koyuyor. :D Uzun zamandır yatıyor. Nasıl 180.000km oldu ben de bilmiyorum :D

Babamın araba 1 hafta otoparkta yatıyor, sonraki hafta 1500-2000 km yapıyor. Sonra yine 4-5 gün yatıyor. Bazen yattığı yerde ablam el koyuyor İstanbul şehir içi kullanıyor, yerine koyuyor. :D Uzun zamandır yatıyor. Nasıl 180.000km oldu ben de bilmiyorum :D
Abi arabayı tam olarak binmek için kullanıyosunuz anladığım kadarıyla :D

Abi arabayı tam olarak binmek için kullanıyosunuz anladığım kadarıyla :D
Valla benim ameliyatla bel üst üste gelince benim araba iyice yatar oldu. 3 hafta yattı, 1gün çalıştı, 1 haftadır yine yatıyor. Ama yarın günübirlik Edirne'ye gidiş geliş var. Yatarken ve inip binerken benim arabanın koltuğu daha rahat diye benim arabayla gideceğiz, yatacağım ben de :D Bahaneyle benim arabada da 1yıl/15000km hedefini yaklaştırmış oluruz :)

IMG_5603.JPG

Temsili @maximaorhan abi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...