Şşşt @Yasin Aygun kamuoyunun kafasındakileri manipüle etmek için bilgi kirliliği mi yaratıyorsun? Doğru mu bu?eski foto kesin bilgi yayalım
Şşşt @Yasin Aygun kamuoyunun kafasındakileri manipüle etmek için bilgi kirliliği mi yaratıyorsun? Doğru mu bu?eski foto kesin bilgi yayalım
yalan yok bence de daa güzel olmuş. Apaçi orhanla aynı görüşteyim ilk defaVaaay beee sen de mi abi.. ben de seni sevindirmek için süpriz yapcaktım bunu senin için çekmiştim.. sütyeni de sapladınız sağolun acıttı biraz
Ekli dosyayı görüntüle 7294
amerikan park taktırcam rez alınApaçi orhan
amerikan park taktırcam rez alın
Ohhhh ittir ittir iyice ittir ölmem zaten.. Al işte hakan abi de geldi o da gülüyo ohh orhan abi zaten leşe sıkmayı çok seviyo gtada cesetleri ateş ederek dans ettiren adamlardanBöyle doğal hali çok daha güzel kardeşim. Güzel bir sürpriz oldu hepimiz için. Teşekkür ederim.
Cidden mi ben de yaptırcam da arıza ışığı yakar mı acabaamerikan park taktırcam rez alın
Hayır ya araba düşük işte ilk düşürdüğümde takılıydı sonra söktüm düşük durmuyo mu yoksaŞşşt @Yasin Aygun kamuoyunun kafasındakileri manipüle etmek için bilgi kirliliği mi yaratıyorsun? Doğru mu bu?
yok sorun olmuyoCidden mi ben de yaptırcam da arıza ışığı yakar mı acaba
Yok düşük rahat ol, önü sarkıyor lastiklerden belli oluyor =)Hayır ya araba düşük işte ilk düşürdüğümde takılıydı sonra söktüm düşük durmuyo mu yoksa
Kaşınma sen ne uyuyorsun apaçi orhana. Beyni yerinden oynayacak arabanın. Sonra Astra'ya bagajdan girmeye uğraşırsın sen deCidden mi ben de yaptırcam da arıza ışığı yakar mı acaba
apaci.yok sorun olmuyo
İki dandik opel yanyana foto çekeriz belkisii ikisi de düşüks amerikans parklı <3yok sorun olmuyo
Yok düşük rahat ol, önü sarkıyor lastiklerden belli oluyor =)
Kaşınma sen ne uyuyorsun apaçi orhana. Beyni yerinden oynayacak arabanın. Sonra Astra'ya bagajdan girmeye uğraşırsın sen de
apaci.
Akfhajdhahdhq abv ya bi yandan da oyun oynuyodum nası güldümorhan abi zaten leşe sıkmayı çok seviyo gtada cesetleri ateş ederek dans ettiren adamlardan
Akfhajdhahdhq abv ya bi yandan da oyun oynuyodum nası güldüm
Ekli dosyayı görüntüle 7295
efendim richie rich :dapaci.
gta 5 oynayabiliyor pis zenginooooo zenginliq1q1q1qq1
şimdi söküp bagaja koyucam yaooooo zenginliq1q1q1qq1
yalnız benimkinde coil var aramızdaki farkın farkındasın umarım eziqİki dandik opel yanyana foto çekeriz belkisii ikisi de düşüks amerikans parklı <3
Şimdi tam olarak öyle demeyelim de...ooooo zenginliq1q1q1qq1