abi bogdanoivice 2 li sıkıştırma yapıyorlar iyi savunuyorlar ona rağmen çift hanelere ulaştı. Realde lull çok katkı sağlıyor 18 sayı ilk yarıda toplam 33 sayı attılar zatenmaçı izlemiyorum da bogdanovic kötü yazmışlar demin, o kötüyken fark yakınsa o devreye girince kopar gider maç
abi bogdanoivice 2 li sıkıştırma yapıyorlar iyi savunuyorlar ona rağmen çift hanelere ulaştı. Realde lull çok katkı sağlıyor 18 sayı ilk yarıda toplam 33 sayı attılar zaten
İşte işi gücü olmayıp maça gelenler Sizin tribünden olduğu kadarı...hamza hamzaoğlu mükemmel td. Seneye de osmanlısporda kalmalı, küme düşürse de kalmalı 3ncü lige gitseler de kalmalı
edit: hangi tribün abi yav?
Dokunmasınlar başka birşey istemem. 2017 kadar olsun, lisanslı kadro getirsinler, millet 300 lirasını verip alır o zaman. Şahane yapıyoruz deyip içine ediyorlardı kaç yıldır. O yüzden yine fazla ümidim yok.
Dokunmasınlar başka birşey istemem. 2017 kadar olsun, lisanslı kadro getirsinler, millet 300 lirasını verip alır o zaman. Şahane yapıyoruz deyip içine ediyorlardı kaç yıldır. O yüzden yine fazla ümidim yok.
cuprada mekanik kilit mi var?
bende yok biliyorum hatta 5th gearda dirrek diyo yok elektirikli kontrollü bi şey var diye xts miydi onun adı neydi
Valla testte aynen benim kurduğum şu cümle kuruluyor:haklısın abi bakalım araştırıyoruz
bende elektrikli diye biliyom
Haldex tipi elektronik kontrollü mekanik kilitli bir diferansiyeli var. Elektrik kontrollü fakat mekanik.
Gel bize, ...gol atayım sizebu sene doyamadım valla, adam akıllı bi pc'm olsun da şaapcam :/
Gel bize, ...gol atayım size
KorkuyorumYürümemiş hücum etmiş bnc