sana herkesden önce gta 6yı göndermemişler miydi la ? Zenginlik mi gapıştırıyonuzgta 5 oynayabiliyor pis zengin
sana herkesden önce gta 6yı göndermemişler miydi la ? Zenginlik mi gapıştırıyonuzgta 5 oynayabiliyor pis zengin
neyse ben gidiyom arabaya yerleştireceğim şeyler var pc'yi falan da götürüyom onu sökücem falan sonra görüşürz cnmlar
Kornır balansingli değil mi orhanyalnız benimkinde coil var aramızdaki farkın farkındasın umarım eziq
burada var olum zaten bunu ist'ye götürüp bırakıcam işteniye nereye götürüyon la gideceğin yere yeni pc alaydın
Pardon yaa opel coil vectra olduğunu unutmuşum çaprazdan çekeriz coiller gözüksün hem plaka gözükmez ahh pardon arabayı tanımayan yoktu gerçi orhan emlak önündeki coilli vectrayalnız benimkinde coil var aramızdaki farkın farkındasın umarım eziq
Kornır balansingli değil mi orhan
Aman Koray'ım o nasıl söz?! Katil olur bu kadar adamyav @berkertekin abiye vurdurcanız şimdi (oyunlar ve bilgisayar disklerini tabikide xd ) herkes kalacak zönk diye xdd
evet yani yay takanın vizyonu ile bir mi benim vizyonasdklhsudasdfgkjKornır balansingli değil mi orhan
orhan abi gel sizin dükkana onedioda içerik hazırlayalım coilli apaçi vectralı Orhan gayrimenkul &inşaat Sarı kaliperlerden tanıyabilirsin türkiyede sektörün bir numarasıburada var olum zaten bunu ist'ye götürüp bırakıcam işte
Haaah bunu hazırda bekletiyordum. Nasıl da atlıyor artistevet yani yay takanın vizyonu ile bir mi benim vizyonasdklhsudasdfgkj
abi yani oyun bilgisayar senin sektöre giriş yapyıyorlar tehlikeli sularda yüzüyorlar xdAman Koray'ım o nasıl söz?! Katil olur bu kadar adam
Canım nolacak sektörün üstünde kuluçkaya yatmadık ya... İsteyen buyursun Yalnız @alfhonso nun Asus laptopuyla olmaz baştan söyleyeyim.abi yani oyun bilgisayar senin sektöre giriş yapyıyorlar tehlikeli sularda yüzüyorlar xd
Canım nolacak sektörün üstünde kuluçkaya yatmadık ya... İsteyen buyursun Yalnız @alfhonso nun Asus laptopuyla olmaz baştan söyleyeyim.
HELE ORHANIMA BAK HELEACABA HANGİ ARABAM İLE GİTSEM :d
görüşürüz abi dikkatli gitneyse şaka bi yana hadi gittim ben bu sefer ailecek gidiyorum beklemesinler beni fazla haydin görüşürüz yarın
neyse şaka bi yana hadi gittim ben bu sefer ailecek gidiyorum beklemesinler beni fazla haydin görüşürüz yarın