Zenginlik kokusu sardı burayı Berker abi de ifşa oldu beyler fakir yokmu biraz fakir görmek istiyorum yaşama sevincimi kaybettim
bi gol daha mı sayın seyircileer evet ebubekir vurdu goooolHELE ORHANIMA BAK HELE
Ekli dosyayı görüntüle 7299
abi valla formundasın tak tak tak affetmiyorsun xdCanım nolacak sektörün üstünde kuluçkaya yatmadık ya... İsteyen buyursun Yalnız @alfhonso nun Asus laptopuyla olmaz baştan söyleyeyim.
Sonunda üzüleceğini biliyordun. Kendini hazırlamış olmalıydın.üzdün........
Zenginlik kokusu sardı burayı Berker abi de ifşa oldu beyler fakir yokmu biraz fakir görmek istiyorum yaşama sevincimi kaybettim
canımsınHELE ORHANIMA BAK HELE
Ekli dosyayı görüntüle 7299
sen de canımsıngörüşürüz abi dikkatli git
sana mermihade git apaçi orhan opeli bırak öteki almanla gitgsfsfsfs
Sonunda üzüleceğini biliyordun. Kendini hazırlamış olmalıydın.
yarın yaşama sevincini artırcam senin stay positiveeeeZenginlik kokusu sardı burayı Berker abi de ifşa oldu beyler fakir yokmu biraz fakir görmek istiyorum yaşama sevincimi kaybettim
canımsın
sen de canımsın
sana mermi
yarın yaşama sevincini artırcam senin stay positiveeee
Ahhh kalbim kanadı yüreyim yanıyor itvaye araolmadı ki sutyenli bi astra h alacak zenginliğimizzzzzzz
Yasin gerçekten hakkıyla ifşa olmamı istiyor musun? Bak iyice düşün öyle cevap ver. =)Zenginlik kokusu sardı burayı Berker abi de ifşa oldu beyler fakir yokmu biraz fakir görmek istiyorum yaşama sevincimi kaybettim
Hadi bakalm Diriltme işlemine başlanıyor...yarın yaşama sevincini artırcam senin stay positiveeee
Yasin gerçekten hakkıyla ifşa olmamı istiyor musun? Bak iyice düşün öyle cevap ver. =)
bunu ben de anlamadım sgsffsfsfsBu ekip ne zaman muhabbete başlasa mal gibi sizi izliyom bi türlü anlayamıyom hangi konuda konuştuğunuzu djdhshcz
yarın yaşama sevincini artırcam senin stay positiveeee
Hay maşallah Orhan'a bak be, forumda ölüyü diriltiyor.Hadi bakalm Diriltme işlemine başlanıyor...
duzeltme yapıyorumda neyseBu ekip ne zaman muhabbete başlasa mal gibi sizi izliyom bi türlü anlayamıyom hangi konuda konuştuğunuzu djdhshcz
Abi şimdi forumun vebalini almayayım özelden sık istiyosan yem olmayı kabul ediyorumYasin gerçekten hakkıyla ifşa olmamı istiyor musun? Bak iyice düşün öyle cevap ver. =)
O ne ya ahahaha bak sen whatsapp grubu mu kurdunuz xdsen bıde mesaj