xddd pardon abi ben kuşadası sahil starbucksdan yürüdüm xddKardeş sen karşı tarafın taksisisin herhalde. Bizim orada dört bir yanımız otoparktı. Araba mezarlığında buluştuk
xddd pardon abi ben kuşadası sahil starbucksdan yürüdüm xddKardeş sen karşı tarafın taksisisin herhalde. Bizim orada dört bir yanımız otoparktı. Araba mezarlığında buluştuk
Kardeş sen karşı tarafın taksisisin herhalde. Bizim orada dört bir yanımız otoparktı. Araba mezarlığında buluştuk
İşte, sonra laf çıktı aldı yürüdü. Zenginlerin o acaip hayatlarına o zaman dahil oldum sanırım.
abi bizde çamlık mehmetçik yunus emre taraflarında bakınıyoruz işte o civarlar denk getirmek zor istedikleri paralar gösterdikleri evler leşvalla aklımda olsun ev için diyeceğim arkadaş temmuzda düğün yapacak 1 ayda anca buldu evi
O da teeeeee göveçlikte
nasıllardı anlatsana abi çok heyecanlı sfsfafafa
abi bizde çamlık mehmetçik yunus emre taraflarında bakınıyoruz işte o civarlar denk getirmek zor istedikleri paralar gösterdikleri evler leş
Sbsbdhd kahkaha attım
İstanbul'da öğrenmişembunu bekliyordum hahahshshshshsshdgsg
İyi geceler Koray kardeşim.Ben yatıyorum abilerim iyi geceler hepinize
İstanbul'da öğrenmişem
Bu yüzden kapatılmasını istedik.bunu sadece ben sen o değil hepimiz unuttuk geyik başlığını.Panpalar forumu kapatilinca hepiniz geyik başligina kaydiniz.
AGAM KOVİREN Mİben de yatar abi iyi geceler
AGAM KOVİREN Mİ
Yat o zamankovmiyrum ulen kovmiyrum