xddd pardon abi ben kuşadası sahil starbucksdan yürüdüm xddKardeş sen karşı tarafın taksisisin herhalde. Bizim orada dört bir yanımız otoparktı. Araba mezarlığında buluştuk![]()
xddd pardon abi ben kuşadası sahil starbucksdan yürüdüm xddKardeş sen karşı tarafın taksisisin herhalde. Bizim orada dört bir yanımız otoparktı. Araba mezarlığında buluştuk![]()
Kardeş sen karşı tarafın taksisisin herhalde. Bizim orada dört bir yanımız otoparktı. Araba mezarlığında buluştuk![]()
İşte, sonra laf çıktı aldı yürüdü. Zenginlerin o acaip hayatlarına o zaman dahil oldum sanırım.![]()
abi bizde çamlık mehmetçik yunus emre taraflarında bakınıyoruz işte o civarlar denk getirmek zor istedikleri paralar gösterdikleri evler leşvalla aklımda olsun ev için diyeceğim arkadaş temmuzda düğün yapacak 1 ayda anca buldu evi
O da teeeeee göveçlikte
nasıllardı anlatsana abi çok heyecanlı sfsfafafa
abi bizde çamlık mehmetçik yunus emre taraflarında bakınıyoruz işte o civarlar denk getirmek zor istedikleri paralar gösterdikleri evler leş
Sbsbdhd kahkaha attım
İstanbul'da öğrenmişembunu bekliyordum hahahshshshshsshdgsg
İyi geceler Koray kardeşim.Ben yatıyorum abilerim iyi geceler hepinize![]()
Bu yüzden kapatılmasını istedik.bunu sadece ben sen o değil hepimiz unuttuk geyik başlığını.Panpalar forumu kapatilinca hepiniz geyik başligina kaydiniz.
AGAM KOVİREN Mİben de yatar abi iyi geceler![]()
Yat o zamankovmiyrum ulen kovmiyrum![]()