Zengin derken beni de kastediyor olabilirsiniz haberiniz olsun. Çünkü 3 paket art arda sarma sigara alırsam kendime bi paket Winston alıyorum. Eğer fakir olsaydım almazdım.
abı anlasılan sende yatırım yapmadıgın ıcın pısmansın bellı hıssettım ben onu
ya he a5 denınce araba gelmıyor he he
ben bunu yerimyapar bu laf sokma uzmanı zengin kaptan bozuntusu
Zengin derken beni de kastediyor olabilirsiniz haberiniz olsun. Çünkü 3 paket art arda sarma sigara alırsam kendime bi paket Winston alıyorum. Eğer fakir olsaydım almazdım.
Kaptanım maalesef sen beni Starbucks müşterileri yüzünden yanlış tanımışsınabı anlasılan sende yatırım yapmadıgın ıcın pısmansın bellı hıssettım ben onu
Şimdi ben kağıtların ebatlarına girersem kitap gibi bee filan diye hitaplar başlar hoş olmazya he a5 denınce araba gelmıyor he he
görevli memura taciz varben bunu yerim
Estağrufurllah abi arada Marlboro da alıyomda zengin züppe demesinler diye winstonu yazdım sadeceoha lan böyle öğrencilik mi olur? Ben öğrencilik zamanımda parasızlıktan sigarayı bıraktım 5 sene oldu miyom forum zengin kaynıyo beeeee
hea yenidir alplerin gemiye de saldırmışlar hatta korsanlarla anlaşmış malların yarısını bu araklamış ordan geliyo zenginlik@pulusoglu abi geçen nette gördüm korsanlar bi gemiye botlarla saldırmışlar gemi güvenlik güçleri geri püskürtmüş facede video görmüştüm eskimi o olay
Vazife başında değil?görevli memura taciz var
Estağrufurllah abi arada Marlboro da alıyomda zengin züppe demesinler diye winstonu yazdım sadece
valla cok sık duydugum bı olay o. bırde gemıde guvenlık guclerı yok anca kıralamıstır sırket ekstradan belkı yanı daımı murettebatın ıcınde yok. bu kacırılma olaylarıda gemıde sılah vs yasak anca suvarıde olur bu yuzden yaygınlasıyor. bu fılmı vardı kaptan phılıps bu konuda neredeyse bır ders kıvamında mantıklı ve kurallara olaylara uygun@pulusoglu abi geçen nette gördüm korsanlar bi gemiye botlarla saldırmışlar gemi güvenlik güçleri geri püskürtmüş facede video görmüştüm eskimi o olay
yooo forum vazifemin başındayım şu an abiVazife başında değil?
NEREDE AÇILINgörevli memura taciz var
O da doğru. İyi de bu forumun zaptiyesi zaten sen değil misin?yooo forum vazifemin başındayım şu an abi
yok la benım babamda denızcı kaynak o ben para yedım hephea yenidir alplerin gemiye de saldırmışlar hatta korsanlarla anlaşmış malların yarısını bu araklamış ordan geliyo zenginlik
Abuooo.. Bu fena bu..NEREDE AÇILIN
NEREDE AÇILIN
abi başında emekli sat komandosunun bulunduğu bir ekip varmış kiralık batırmışlar botları çatışıp tehlikeli mevzu valla 21.yy hala korsanlar varvalla cok sık duydugum bı olay o. bırde gemıde guvenlık guclerı yok anca kıralamıstır sırket ekstradan belkı yanı daımı murettebatın ıcınde yok. bu kacırılma olaylarıda gemıde sılah vs yasak anca suvarıde olur bu yuzden yaygınlasıyor. bu fılmı vardı kaptan phılıps bu konuda neredeyse bır ders kıvamında mantıklı ve kurallara olaylara uygun
maalesef onlenmesıde bu gıdısle gercekten zorabi başında emekli sat komandosunun bulunduğu bir ekip varmış kiralık batırmışlar botları çatışıp tehlikeli mevzu valla 21.yy hala korsanlar var