Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zengin derken beni de kastediyor olabilirsiniz haberiniz olsun. Çünkü 3 paket art arda sarma sigara alırsam kendime bi paket Winston alıyorum. Eğer fakir olsaydım almazdım.

oha lan böyle öğrencilik mi olur? Ben öğrencilik zamanımda parasızlıktan sigarayı bıraktım 5 sene oldu ulan forum zengin kaynıyo beeeee

@pulusoglu abi geçen nette gördüm korsanlar bi gemiye botlarla saldırmışlar gemi güvenlik güçleri geri püskürtmüş facede video görmüştüm eskimi o olay

@pulusoglu abi geçen nette gördüm korsanlar bi gemiye botlarla saldırmışlar gemi güvenlik güçleri geri püskürtmüş facede video görmüştüm eskimi o olay
valla cok sık duydugum bı olay o. bırde gemıde guvenlık guclerı yok anca kıralamıstır sırket ekstradan belkı yanı daımı murettebatın ıcınde yok. bu kacırılma olaylarıda gemıde sılah vs yasak anca suvarıde olur bu yuzden yaygınlasıyor. bu fılmı vardı kaptan phılıps bu konuda neredeyse bır ders kıvamında mantıklı ve kurallara olaylara uygun

valla cok sık duydugum bı olay o. bırde gemıde guvenlık guclerı yok anca kıralamıstır sırket ekstradan belkı yanı daımı murettebatın ıcınde yok. bu kacırılma olaylarıda gemıde sılah vs yasak anca suvarıde olur bu yuzden yaygınlasıyor. bu fılmı vardı kaptan phılıps bu konuda neredeyse bır ders kıvamında mantıklı ve kurallara olaylara uygun
abi başında emekli sat komandosunun bulunduğu bir ekip varmış kiralık batırmışlar botları çatışıp tehlikeli mevzu valla 21.yy hala korsanlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...