Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi başında emekli sat komandosunun bulunduğu bir ekip varmış kiralık batırmışlar botları çatışıp tehlikeli mevzu valla 21.yy hala korsanlar var

adamlar gemiyle altın taşıyo altın o korsanlar öyle senin eski.filmlerde izlediğin tek gözü kapalı tek ayağı tahta bacaklı değilsgfsfa soygun ve gasp karada denizde her yerde var. Adı farklı :D

adamlar gemiyle altın taşıyo altın o korsanlar öyle senin eski.filmlerde izlediğin tek gözü kapalı tek ayağı tahta bacaklı değilsgfsfa soygun ve gasp karada denizde her yerde var. Adı farklı :D
abi öylede bu adamları yakalamak enselemek bitirmek daha kolay gibi bilemiyorum deniz sonuçta ellerinde ki bot gemi vs. teçhizatı ne kadar donanımlı olabilir ki xd :D

Biz de otoparkını kullandıydık da, sonra işte kuru kuru otopark asfalt olmaz dedik. Keşke benim arabadan suları çıkarsaydım da otoparkta su içeydik :(
abi tarişin ordan yukarı sallanınca orda park yerleri var :D ücertsiz sokak arasında bulursun balıkçılar kahvesi var bide denizee sıfır gözleme 7 tl idi :D

abi öylede bu adamları yakalamak enselemek bitirmek daha kolay gibi bilemiyorum deniz sonuçta ellerinde ki bot gemi vs. teçhizatı ne kadar donanımlı olabilir ki xd :D

tamam da ellerindeki bot gemi denizaltı ya da savaş gemisi değil ki, balıkçı teknesiyle bile korsanlık yapanlar var kıyıya bırakır dağılır kaçar her türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...