Valla ben starbucksı kuşadasında sahilde bira içerken tuvaletim gelince bedave tuvalet olarak kullanıyom tek atraksiyonum bu starbcuksla xdd
abi başında emekli sat komandosunun bulunduğu bir ekip varmış kiralık batırmışlar botları çatışıp tehlikeli mevzu valla 21.yy hala korsanlar var
hahahahah bende önündeki posta kutusuna afiş asıyodum gsfafadaValla ben starbucksı kuşadasında sahilde bira içerken tuvaletim gelince bedave tuvalet olarak kullanıyom tek atraksiyonum bu starbcuksla xdd
KORSAN LOBİSİadamlar gemiyle altın taşıyo altın o korsanlar öyle senin eski.filmlerde izlediğin tek gözü kapalı tek ayağı tahta bacaklı değilsgfsfa soygun ve gasp karada denizde her yerde var. Adı farklı
asdqwd abi orda bi kahve parasına denize sıfır bira içiyom şimdi neden kahve içeyim tuvalette 1 tl ee içince bu mereti geliyor tuvalet xddhahahahah bende önündeki posta kutusuna afiş asıyodum gsfafada
Biz de otoparkını kullandıydık da, sonra işte kuru kuru otopark asfalt olmaz dedik. Keşke benim arabadan suları çıkarsaydım da otoparkta su içeydikhahahahah bende önündeki posta kutusuna afiş asıyodum gsfafada
abi öylede bu adamları yakalamak enselemek bitirmek daha kolay gibi bilemiyorum deniz sonuçta ellerinde ki bot gemi vs. teçhizatı ne kadar donanımlı olabilir ki xdadamlar gemiyle altın taşıyo altın o korsanlar öyle senin eski.filmlerde izlediğin tek gözü kapalı tek ayağı tahta bacaklı değilsgfsfa soygun ve gasp karada denizde her yerde var. Adı farklı
KORSAN LOBİSİ
asdqwd abi orda bi kahve parasına denize sıfır bira içiyom şimdi neden kahve içeyim tuvalette 1 tl ee içince bu mereti geliyor tuvalet xdd
abi tarişin ordan yukarı sallanınca orda park yerleri var ücertsiz sokak arasında bulursun balıkçılar kahvesi var bide denizee sıfır gözleme 7 tl idiBiz de otoparkını kullandıydık da, sonra işte kuru kuru otopark asfalt olmaz dedik. Keşke benim arabadan suları çıkarsaydım da otoparkta su içeydik
abi öylede bu adamları yakalamak enselemek bitirmek daha kolay gibi bilemiyorum deniz sonuçta ellerinde ki bot gemi vs. teçhizatı ne kadar donanımlı olabilir ki xd
hızları onemlı orada donanım degılkı hacıabi öylede bu adamları yakalamak enselemek bitirmek daha kolay gibi bilemiyorum deniz sonuçta ellerinde ki bot gemi vs. teçhizatı ne kadar donanımlı olabilir ki xd
Ne diyossuuunabi pulusoglunun kirli bağlantıları var lobiyle
Eskiden ne güzel 5 lira falandı şimdi dandik Camel 10 lira oldu. Aslında o da dandik değil de malzemeden çaldılar gerhalde indirim olunca.vay beee ben param varsa kent switch yoksa west ice içiyodum gsfsafaf
valla abi ben daha gidemiyom sınav haftası ev muhabetti çıktı ne zaman gideceğim belli değil işler yine sarpa sardıabi pulusoglunun kirli bağlantıları var lobiyle
hasta olmasam ve hava güzel olsa yarın giderdim kuşadasına sfsfafaf
Biz de otoparkını kullandıydık da, sonra işte kuru kuru otopark asfalt olmaz dedik. Keşke benim arabadan suları çıkarsaydım da otoparkta su içeydik
Kardeş sen karşı tarafın taksisisin herhalde. Bizim orada dört bir yanımız otoparktı. Araba mezarlığında buluştukabi tarişin ordan yukarı sallanınca orda park yerleri var ücertsiz sokak arasında bulursun balıkçılar kahvesi var bide denizee sıfır gözleme 7 tl idi
Eskiden ne güzel 5 lira falandı şimdi dandik Camel 10 lira oldu. Aslında o da dandik değil de malzemeden çaldılar gerhalde indirim olunca.
tamam da ellerindeki bot gemi denizaltı ya da savaş gemisi değil ki, balıkçı teknesiyle bile korsanlık yapanlar var kıyıya bırakır dağılır kaçar her türlü
doğru benim beyin yandı konuya hakim değilim denizde güvenliği sağlamak daha zorhızları onemlı orada donanım degılkı hacı
valla abi ben daha gidemiyom sınav haftası ev muhabetti çıktı ne zaman gideceğim belli değil işler yine sarpa sardı
İşte, sonra laf çıktı aldı yürüdü. Zenginlerin o acaip hayatlarına o zaman dahil oldum sanırım.pulusoglunun zengin takıntıları abi işte ya