Alacak verecek meselesi herhaldeUlan yak ağa sabah sabah içim büzüldü bu nedir ya
Alacak verecek meselesi herhaldeUlan yak ağa sabah sabah içim büzüldü bu nedir ya
Günaydın
Güzel bir haftasonu olsun inşallah
Günaydın agalar
Bi mutlusun yöneticimGünaydın günaydın, çaylar şirketten
Zenci selamiye söyleyin getirir çayları
Allah onların evine ateşler salsın
Bi mutlusun yöneticim
Pazartesi sendromu oluyor mu yeni işe başlayanlardasalmış sanki zaten
tabe yav tatil bugün
Pazartesi sendromu oluyor mu yeni işe başlayanlarda
İlk aylığa bişey demedik kendine aileye falan akıtırsın ama ikinci aylıkla foruma ne ısmarlıyon bakalım xdPazartesi sabah gittiğimde dosyalar yığılmış halde oluyor o yüzden sendrom fırsatı olmuyor
İlk aylığa bişey demedik kendine aileye falan akıtırsın ama ikinci aylıkla foruma ne ısmarlıyon bakalım xd
Kargo da olur farketmez bizim içinla aynı yerde olsak bi tepsi baklavayla gelicem de herkes ayrı memlekette ya
Sen dur sen dur gelcem gelcem dedin nisan geçti ahan da yaz geliyo. Şimdi ben haziranda gelem o taraflara koraylar olur mu acaba geldiğimdela aynı yerde olsak bi tepsi baklavayla gelicem de herkes ayrı memlekette ya
Kargo da olur farketmez bizim için
Ckkajajdkdlald çok iyiydi abiKargo da olur farketmez bizim için
Sen dur sen dur gelcem gelcem dedin nisan geçti ahan da yaz geliyo. Şimdi ben haziranda gelem o taraflara koraylar olur mu acaba geldiğimde
Bi yavru kedi vercen mi gelince <3daha ben denizli içi çıkmıyom yav Korayla egemenle bulusamadık, koray sanırım sökede olur