Bilmöiyomki wifi şifresini de veririsin bedava internet
antalyada sıcaklar başladı anlaşılan asdf
Bilmöiyomki wifi şifresini de veririsin bedava internet
Geçen hafta çok sıcaktı şuan iyi çok şükürantalyada sıcaklar başladı anlaşılan asdf
Geçen hafta çok sıcaktı şuan iyi çok şükür
Lys geçsin kaççam burdan sıcağa dayanamıyorum soğuk kalp ben @alfhonso
Valla çok kötü uyuyarmıyorum. Nasıl yaşıyokar burda anlamıyomben sıcağı severim ama antalyadaki sıcak değil başka bir şey
İstanbula gelin serin hava istiyorsanız
Valla çok kötü uyuyarmıyorum. Nasıl yaşıyokar burda anlamıyom
1 hafta olmadan psikopata baglarsın buranın trafigindetrafik istiyoz demedik bi de ben sıcakları severim ya
Benim memleket karışık peder asker olduğu için farklı farklı şehirde yaşadım Antalyaya ablam için geldim annem ve babam burda değil şuansenin memleket nereydi
1 hafta olmadan psikopata baglarsın buranın trafiginde
ama havalar iyi şuan için
Benim memleket karışık peder asker olduğu için farklı farklı şehirde yaşadım Antalyaya ablam için geldim annem ve babam burda değil şuan
Kimlikte Elazığ ama ordada çok akrabam yok.
@ilhan55 ti herhaldeburalarda bı ara yenı kasa c200 alan bı abı vardı ne oldu ona
Ben de Bandırma falan diyorum en çok orda yaşadım 11 yılyok yok ben iyiyim burda
Aaanladım hacım. Üniversitede de bi arkadaşım vardı, babası asker. Annesi babası kardeşi ve kendisi 4ünün nüfus farklı şehirlerdi, memleket nere sorusuna cevap veremiyordu çocuk
@alfhonso Abi becool benim tüm mesajlarımı beğenip banlatcakmış güya öyle bir durum var mı?
Plus KünefeLahmacun ve çiğ köfte olsa da yesek!!