Bi yavru kedi vercen mi gelince <3
kedilerimi vermem kanka ya isteyen çok ama
Bi yavru kedi vercen mi gelince <3
Üzdün şaka şaka en doğrusu taktir ettim seven adam veremez vicdanı kaldırmaz. İki kedi büyütüp everdim ben dekedilerimi vermem kanka ya isteyen çok ama
Üzdün şaka şaka en doğrusu taktir ettim seven adam veremez vicdanı kaldırmaz. İki kedi büyütüp everdim ben de
Ben benim kedilerin kuyruğuna basıyodum kuyruğundan sallayıp fırlatıyodum alkol içiriyorum çok zevkli oluyo ciyak diye bağırıyolar xdvalla bahçe kedi kaynıyodu bi ara, 2 tanesi gitti gelmiyo artık pek ama şu anda bile 6 tane kedim var
Ben benim kedilerin kuyruğuna basıyodum kuyruğundan sallayıp fırlatıyodum alkol içiriyorum çok zevkli oluyo ciyak diye bağırıyolar xd
Hısgojgıpky şakaseni boğarım
Hısgojgıpky şaka
Oha lan küçükken bisikletle yanlışlıkla kedi ezmiştim şimdi o aklıma geldi içim cız etti ama bir şey olmadı hayvana
Ahhahahah valla çocuklar bilemiyor ne olacağını oyuncak gibi davranıyorlar. Bende bi kere yavru kediyi yıkayacam diye kovoya batırıp çıkartıklarını gördüm hayvan boğulacak ama düşünemiyorlar işteellerim falan hep çizik içindedir mahvediyolar ellerimi ama yine bişi yapmam yaptırmam, mahalledeki çocuklar bazen fazla sıkıyor kovalıyorum veletleri
Kediler candır ya benim kedi sayesinde (ismi şımarıktı kızdı) normalde yüzüme bakmayacak bi hatun düşürmüştüm onunda kedisi vardı yavrum benim. O kız benim zirvedir yani tabi kedi de bi yere kadar bi süre sonra kız yok oldu xdellerim falan hep çizik içindedir mahvediyolar ellerimi ama yine bişi yapmam yaptırmam, mahalledeki çocuklar bazen fazla sıkıyor kovalıyorum veletleri
Ahhahahah valla çocuklar bilemiyor ne olacağını oyuncak gibi davranıyorlar. Bende bi kere yavru kediyi yıkayacam diye kovoya batırıp çıkartıklarını gördüm hayvan boğulacak ama düşünemiyorlar işte
Kediler candır ya benim kedi sayesinde (ismi şımarıktı kızdı) normalde yüzüme bakmayacak bi hatun düşürmüştüm onunda kedisi vardı yavrum benim. O kız benim zirvedir yani tabi kedi de bi yere kadar bi süre sonra kız yok oldu xd
Kedi taklidi yaparsam beni de başkona alır mısın abi ?ben kedilerden nefret ederdim normalde, ki hala daha kedi mi köpek mi desen köpek derim. Bizim balkon giriş kat, 2 sene önce balkona bi anne kedi iki yavru bırakmış. Kıyamadık baktık falan derken büyüdüler biri kayboldu ötekinin 2 yavrusu oldu vs derken bahçe kedi doldu
@emert20 sizden de bu tür çalışmalar bekliyoruz
Kedi taklidi yaparsam beni de başkona alır mısın abi ?
Ekli dosyayı görüntüle 7324
Bizde v8 camaro motoru bastık ama paketleyip sattık tabi
Bilmöiyomki wifi şifresini de veririsin bedava internetniye öyle bişi yapıyorsunasdfasdf