Gene vurdun yazdim bunu
yapma söyleme öyle şeylerCSL'miş bende resim yok.
Binlerce kişi Gmg'nin Youtube kanalı açmasını bekliyormuş be adam Dolar'dan hızlı yükseldi. Helal olsun ama.
Hey gidi Facebook'u açtığımda ilk takip ettiğim sayfaydı.
Hacı reis yaptı baya reklamını onun Noyan abiyle iyiler bayaBinlerce kişi Gmg'nin Youtube kanalı açmasını bekliyormuş be adam Dolar'dan hızlı yükseldi. Helal olsun ama.
Hey gidi Facebook'u açtığımda ilk takip ettiğim sayfaydı.
5000 liraya evde kendim yaparım la kıyafetleri motorla birlikte
Ooooo hayırlı olsun 10'un altına indirmişsinMaltepeye geldim sahilden baglandim cok mutluyum 30 saniyelii yokusta 51 yazmasina ragmen
5000 liraya evde kendim yaparım la kıyafetleri motorla birlikte
BT yine yanıltmadı Ne diyorsak o. Çatır çatır maç oldu . İzleyenler hala tebessüm ediyor.Uyuya kalmışım geç yazdım ama
Trabzonspor - Medikal Başakşehirspor maçı şimdi başladı.
Ağır maç. Açın izleyin derim
Daha değil müdürüm. Daha değil.@berkertekin Şampiyonluğunuz ayırlı olsun beya
BT yine yanıltmadı Ne diyorsak o. Çatır çatır maç oldu . İzleyenler hala tebessüm ediyor.
Daha değil müdürüm. Daha değil.
Bence milleti koparıyorlar. Vücuduma strafor bantlarım delik de açarım hava alır yine de vermem o parayıMotosiklet gerçekten ciddi iş, hafife almamak gerek o para çok gibi duruyor ama koruma önemli kıyafetler süs için değil.
Tabi yine de çok para
Pektemek'in gol yollarındaki etkinliğine bayılıyorum yaailk yarıyı çok izleyemedim ama ikinci yarı baya dişe diş kana kank maç oldu Eski Bjk'li pektemek muazzam kaçırdıasdfasdf