Bence milleti koparıyorlar. Vücuduma strafor bantlarım delik de açarım hava alır yine de vermem o parayı
adufsdufhuh doğru doğru
Bence milleti koparıyorlar. Vücuduma strafor bantlarım delik de açarım hava alır yine de vermem o parayı
Pektemek'in gol yollarındaki etkinliğine bayılıyorum yaa
Çizgiden gol çıkarır valla aslan parçası. Ama kaleden uzakta oynatırsan hakikaten başarılı topçu.he ya orda olmasa bile gol girebilirdi ama pektemeke çarpıp auta çıktı, umut bulutun genç hali
tabe at gbi koşuyor kovalıyor abisi umut gibiÇizgiden gol çıkarır valla aslan parçası. Ama kaleden uzakta oynatırsan hakikaten başarılı topçu.
Yok, daha başarılı buluyorum. Pektemek topla daha barışık, fundamental de daha iyi. Ama Umut'u çek sol beke oynar. Umut'ta da öyle bir durum vartabe at gbi koşuyor kovalıyor abisi umut gibi
Yok, daha başarılı buluyorum. Pektemek topla daha barışık, fundamental de daha iyi. Ama Umut'u çek sol beke oynar. Umut'ta da öyle bir durum var
kanal? Netspor deme banareal malaga maçı nefis abi gel gel Kralın takımı şampiyonluğa koşuyor
kanal? Netspor deme bana
plakadan hasar kaysı sorgulama ne kadar bilen var mı
plakadan hasar kaysı sorgulama ne kadar bilen var mı
Noyan abiden önce de tanınıyordu yeterince zaten bence adamın biraz zararına oldu bu kadar çok tanınması. Arabama Porshce tamponu takabilir miyim diyen tipler başlamış bileHacı reis yaptı baya reklamını onun Noyan abiyle iyiler baya
denecek çok eksık varda bıraz daha sabır dıyorum benTest gelmiyo diye 1 kere şikayet etmedim şu zamana kadar her şeyin bir zorluğu var maddi manevi. Ama araba testleri azalmış, eski testlerin kalitesi yokken doğru dürüst araba testi çekemez hale gelmişken motorsiklet işlerine girişmek ne kadar doğru? Yine de siz bilirsiniz..
Niye ikisi de olmasın? Biri yokken diğeri de mi olmamak zorunda?Test gelmiyo diye 1 kere şikayet etmedim şu zamana kadar her şeyin bir zorluğu var maddi manevi. Ama araba testleri azalmış, eski testlerin kalitesi yokken doğru dürüst araba testi çekemez hale gelmişken motorsiklet işlerine girişmek ne kadar doğru? Yine de siz bilirsiniz..
Motor testi gelince otomobil testinin azalacağından bahsediyoruzNiye ikisi de olmasın? Biri yokken diğeri de mi olmamak zorunda?