Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı reis yaptı baya reklamını onun Noyan abiyle iyiler baya
Noyan abiden önce de tanınıyordu yeterince zaten :D bence adamın biraz zararına oldu bu kadar çok tanınması. Arabama Porshce tamponu takabilir miyim diyen tipler başlamış bile :D
Bu arada Mustafa reyiz eski rallicilerdendir zamanında biraz talihsiz seçimler yaptığı doğru bkz ilk araçlardan:
img-gmg-219.jpg

Ama ondan sonra bir döndü ki yeni STİ ile ordan sonra GTR falan yürüdü gitti :D
178746_482967831720196_621246778_o.jpg

Test gelmiyo diye 1 kere şikayet etmedim şu zamana kadar her şeyin bir zorluğu var maddi manevi. Ama araba testleri azalmış, eski testlerin kalitesi yokken doğru dürüst araba testi çekemez hale gelmişken motorsiklet işlerine girişmek ne kadar doğru? Yine de siz bilirsiniz..

Test gelmiyo diye 1 kere şikayet etmedim şu zamana kadar her şeyin bir zorluğu var maddi manevi. Ama araba testleri azalmış, eski testlerin kalitesi yokken doğru dürüst araba testi çekemez hale gelmişken motorsiklet işlerine girişmek ne kadar doğru? Yine de siz bilirsiniz..
denecek çok eksık varda bıraz daha sabır dıyorum ben

Niye ikisi de olmasın? Biri yokken diğeri de mi olmamak zorunda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...