Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekipte bu kadar motorcu adam varken motosiklet testi dert olmaz hatta çok da güzel olur sinan abi gibi bilinçli birinin motosiklete başlama aşamalarını izlemek çoğu gence faydalı olacaktır. Aynı zamanda kanalın gelişmesi için de ekstra bir dal. Altın elbiseli adam gibi sponsorlar da bulunabilirse süper olur. Zamanla bekleyip görcez ben olumlu bakıyorum :D

Motosiklet testleri çekmesinler demiyorum, hobi olarak yine çeksinler :) Ama otomobil videolarının önüne geçince bazılarımıza doğal olarak rahatsızlık veriyor. Motosiklet videoları çok yoğun değil aslında, sıkıntı otomobil tarafında. Otomobil incelemeleri tekrar yoğun şekilde yayınlanırsa kimsenin motosiklete hayır diyeceğini düşünmüyorum.

Niye ikisi de olmasın? Biri yokken diğeri de mi olmamak zorunda?
Yoo aslına bakarsanız motosiklet testlerini seven biriyim abone olduğum çok motovlog kanalı var.

Sanırım tam olarak anlatamadım. Otoparkın temelini arabalar oluşturuyor, motosiklet de olabilir hatta kamyon tır testleri de gelsin çok da güzel olur. E ama ben araba testi gelmiyor belli ki bazı sıkıntılar yaşanıyor diye düşünürken motosiklet işleriyle uğraştığını görünce daha çok kırılıyor, kızıyorum da. Yani kaliteyi tutturamayan bi dönercinin pasta işine girişmesi gibi. Benim belli pastanem zaten var niye dönerciden alayım. Kaliteli otomobil kanalları çok piyasada otopark zaten kaliteyi düşürmeye başladı bunu yükseltmeye çalışacağına başka işlerle uğraşması bence kayıp verir

Motosiklet testleri çekmesinler demiyorum, hobi olarak yine çeksinler :) Ama otomobil videolarının önüne geçince bazılarımıza doğal olarak rahatsızlık veriyor. Motosiklet videoları çok yoğun değil aslında, sıkıntı otomobil tarafında. Otomobil incelemeleri tekrar yoğun şekilde yayınlanırsa kimsenin motosiklete hayır diyeceğini düşünmüyorum.
Valla abi dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.Eğer isteseler bu evo veya challenger hariç ulaşılabilir günlük binek araç testleri için sırada bekleyen araç sayısı çok.And'ın bence otopark için en mantıklı fikri buydu.Konuşmayayım diyorum ama sinan zamanında istanbul'da olanlarla buluşup otopark nasıl geliştirilebilir diye plan yapacaktı.Örnek veriyorum bu son challenger testindeki araç sahibini bir fiil tanıyordum çünkü yurtdışından gemi ile parça getirmeye çalışıyordu ortak bir yerde tanışmıştık sonra fiyatlar vs olmamıştı. Konuya nereden geldim eğer toplanılıp bir plan yapılsaydı belki bu testin daha erkende gelmesi sağlanabilirdi.Sinan meşgul ve oradan oraya koşturup site için elinden geleni yapıyor farkındayım.Bu zamanla neye dönüştü ben söyleyeyim.Bazen yeni test geliyor sonra bakarım deyip foruma geliyorum muhabbete.Bu durum dahada ilerlerse sitedeki kemikleşmiş tayfanın ne buluşmalara nede 2. el araba testine araba vereceğini sanmıyorum. Her zaman dediğim bir nokta var eskiden derdim ki ne sinan ne utku ne başkası gelmiyor , site umurlarında değil vb şekilde boyuna söyleniyordum.Artık söylenmiyorum ve gelip gelmemeleri beni gram rahatsız etmiyor.Ve bu iyi bir şey değil.

Araba testleri konusunda haklısınız bu sıralar vloglar ve sponsorlu videolar biraz önüne geçti tabi biriken video sıkıntısının çözülmesi lazım elde malzeme var ürün çıkmıyor. Kurgu kalitesinin düşmeden hızlı içerik gelmesi lazım. Bunları söylemek kolay ama yapmak zor işte. Sinan abi de yalnız kaldı sonuçta. Diğer motosiklet kanallarıyla ortak yapımlar da eğlenceli olur bence de :D

BU GURUR HEPİMİZİN, TEBRİKLER AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇEM
b3d2f00650e638aba6b91bc1c89f1ef2.jpg

Normalde OTOPARK.COM'un videolarını sonuna kadar izler hiç atlamaz hatta üst üste 2 kere izlerdim ama artık ya ileri sarıyorum yada yarısında kapatıyorum. Challenger test geldi yarısına kadar dayanabildim, 320d geldi zaten yarısı reklamdı bugün kıyafet videsou geldi direk sonuna sardım. Eskiden biz takipçileri dikkate alan birileri vardı fakst şimdi zaman kısıtlılığından kimse bakamiyor veya görmezden geliniyor. Çok şey istemiyoruz en azından hiç olmazsa geçen sene yaz dönemlerindeki OTOPARK.COM'u geri istiyoruz.

Yani otomobil-motosiklet diye ayırmak saçma. Motosikleti sevmiyorsan izlemezsin, olur biter. Dayatan yok sonuçta. Motosikletle ilgili videoların otomobil videolarının önüne geçeceğini de düşünmüyorum ben açıkçası. Bir tarafı yapıp diğer tarafı savsaklayacaklarını zannetmiyorum. O bakımdan bir endişem yok.

Ama otomobil videolarının gelme sıklığının az olmasına katılırım. Şunu çektik, bunu çektik, bu gelecek falan deniyor sürekli, ortada video yok. İşin ellerinden geldiğince kaliteli olmasına uğraştıklarını biliyorum, ama videoların çıkmasını geciktiren ne bilemiyorum. Bu konuda şeffaf olunsa daha iyi olur bence. Tabii ki öyle bir zorunlulukları yok ama en azından merak giderilir.

Bu arada eski testlerin güzel olmasının sebebi muhabbeti sevmemiz. O muhabbet arasında ince ince diğer araçlarla karşılaştırılması, ya da önceki modellere atıfta bulunulması falan kafada güzel şeyler yaratıyordu. O yüzden Sinan'ın yanına mutlaka bir kişi daha lazım. Açıkçası Muhip'li videoda ben o tadı yakaladım her ne kadar son yarısı reklam olsa da. Ona da kızamıyorum, sonuçta gelir.

@sinan görür mü bilemiyorum, ben umutluyum açıkçası. Sadece biraz şeffaflık lazım. Bu arada her hafta 1-2 video geliyor demeyin lütfen sevgili editörler. İstenilen videoların tarzını hepimiz biliyoruz. Ana yemek yerine ara sıcak servis ediliyor sürekli.

Beyler abartmayın , şevk kırmayın. Burda @sinan eşinide ikna ederek içinde kalmış bir hayalini gerçekleştirmeye çalışıyor. Bunuda samimiyeti ile bizimle paylaşıyor. Ben kendi eşimi ikna edemedim. Hatta her günde sürekli bozuk plak gibi tekrar ederim kendisine. Hep araba hep araba test ederek, kendi istek ve arzularından vazgeçmesini beklemek biraz bencillik değil mi? Alsın bir tane pulsa veya czmoto, hevesini alsın adam. Yarın çoçuk olunca daha zor olcak bu işler. Ben @sinan ile aynı kafadayım. Hep içimde uktedir, motorsiklet sahibi olmak. Burda Sinan kendine özel bir şeyi paylaşmış. Bence çokta iyi etmiştir. Lütfen heves kırmayın. Araba testleride geliyor.

Beyler abartmayın , şevk kırmayın. Burda @sinan eşinide ikna ederek içinde kalmış bir hayalini gerçekleştirmeye çalışıyor. Bunuda samimiyeti ile bizimle paylaşıyor. Ben kendi eşimi ikna edemedim. Hatta her günde sürekli bozuk plak gibi tekrar ederim kendisine. Hep araba hep araba test ederek, kendi istek ve arzularından vazgeçmesini beklemek biraz bencillik değil mi? Alsın bir tane pulsa veya czmoto, hevesini alsın adam. Yarın çoçuk olunca daha zor olcak bu işler. Ben @sinan ile aynı kafadayım. Hep içimde uktedir, motorsiklet sahibi olmak. Burda Sinan kendine özel bir şeyi paylaşmış. Bence çokta iyi etmiştir. Lütfen heves kırmayın. Araba testleride geliyor.
Abi burda kimse motor ile ilgili video gelmesin demedi burdaki temel problem otomobil testlerinin eskisi gibi karşılaştırmalı olmayışı, geç gelişi ve bazı konulardaki şeffaflık.

BU GURUR HEPİMİZİN, TEBRİKLER AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇEM
b3d2f00650e638aba6b91bc1c89f1ef2.jpg
Bir Trabzonsporlu olarak ve normalde hiç sevmesemde feneri, gerek basketbolu sevmemden ötürü, gerek başındaki koça gerçekten saygı duymamdan dolayı, gerek kaliteli oyuncuları ve en önemliside bir TÜRK takımı olmasından dolayı ne kadar sevindiğimi anlatamam. Evde bizimkiler bana deliymişim gibi bakıyorlardı maç sıradında hop oturup hop kalkmamdan ötürü:D Daha önce gelebilecek bir başarıydı aslında ancak hakemler sağolsun her zaman yanımızda oldular(!) Büyük bir başarı inşallah nicelerine gideriz. Kendi takımım almış kadar sevindim vallahi.
Dipnot: Aziz istifa.

Ben Otopark'ı biraz geç farkettim. Bazen açar test videoları izlerdim Youtube'den. Sonra birkaç aracın arka arkaya Otopark kanalından izledim öyle denk geldi, hoşuma gitti, birkaç tane daha izledim ve forumu farkettim. Foruma kaydoldum Otopark'a daha çok destek vermek amacıyla abone oldum aynı zamanda Youtube'den

Şuan kanalın durumuna bakacak olursam eskisi gibi testleri çok merak etmiyorum, beni Otopark.com'a bağlayan tek şey forum desem yalan olmaz. Testleri ilk izlediğimde hergün daha da güzelleşecek derken işler karıştı. Ben forum için hala bu kanalı takip ediyorum binlerce takipçi var ama çok az kısmı foruma kayıt oluyor, kayıt olanın çoğu da pek aktif değil. Ben Otopark'tan foruma rağmen soğuduysam, Youtube'den testleri izleyen daha çok soğumuştur, böyle devam ederse izlenme sayısı oldukça düşer diye tahmin ediyorum ne yazıkki, bu da Otopark'ın ilerleme kat edemediğini gösteriyor.

Bugün Sinan Abi işini korumaya çalışıyor bence eskiden asıl amaç aracı tanıtmaktı. Bunun için Sinan Abi'nin yapabilecekleri çok kısıtlı, şuan için ona destek olmak dışında yapabilecek başka bir şey göremiyorum ben. İnşallah bir gün eskisi gibi içine oturmadığım aracı olabildiğince tanıma şansını yakalabilirim.

Abi burda kimse motor ile ilgili video gelmesin demedi burdaki temel problem otomobil testlerinin eskisi gibi karşılaştırmalı olmayışı, geç gelişi ve bazı konulardaki şeffaflık.

Bakın burda bişey unutuyorsunuz, @sinan çok zor bir dönemden geçiyor. Sonucta Otoparkın yüzü And ayrılması, önemli bir sıkıntı. Bunca zaman ikili dialog şeklinde bir süreç ile test yapılıyordu. And'ın kendine has hitabet sanatı vardı. Şimdi Sinan biraz bocaladığı doğru ama, zamanla üstesinden gelececktir. Onunda kendine has güzel anlatımı var. Yavaş yavaş oturuyor. Sadece yalnız başına anlatırken biraz sıkıntı çekiyor. Herşey zamanla aşılır. Bak ben navigasyon olmadan yol bulamayan adamdım. Şimdi kafamda rota çizip yola gidiyorum. Herşey aşılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...