Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunun guzellige bak ya..

150nk27_26acf.png

Aman diyeyim şaka yaptım zaten kardeş. Bir Tipo'ya daha yazık olmuş. Çok ciddi gözükmüyor ama umarım kemerleri filan takılıdır, ciddi yaralanma olmamıştır. :(
Yaralı ölü Yok abi enteresan olan kafadan vurduğu symbol hava yastığı açmadı ki radyatör falan yerlerdeydi arabanın Şahibi şaşırıp kaldı adam kaza şokundan airbag açılmadı dedi kaç defa

Yaralı ölü Yok abi enteresan olan kafadan vurduğu symbol hava yastığı açmadı ki radyatör falan yerlerdeydi arabanın Şahibi şaşırıp kaldı adam kaza şokundan airbag açılmadı dedi kaç defa
Kafadan vurup Symbol'ün biraz altına girmiş sanki Tipo. Symbol'ün sensörler olayın ciddiyetini tam kavrayamamış olabilir. Diğer araç altına girince sensörün algılaması gereken darbe etkisini yumuşatmış olabilir.

Kafadan vurup Symbol'ün biraz altına girmiş sanki Tipo. Symbol'ün sensörler olayın ciddiyetini tam kavrayamamış olabilir. Diğer araç altına girince sensörün algılaması gereken darbe etkisini yumuşatmış olabilir.
Ya öyle bi olmuş ki ben baştan ters yönden biri geldi sandım meğer çevirmiş boydan boya arabayı Allah kaza bela vermesin cidden adam dalmış gitmiş yolda artık uykusu mu vardı nolduysa valla Allah korusun herkesi

Beyler bu motor acayip hoşuma gitti..
Harika bisey ve ucuz.. Sinana yakismazmi.

Altın elbiseli adamın beğendiği tek çin malı motosiklet. Fiyatı uygun, şekli şemali düzgün, yakıtı düşük, gidişi canlı. Başlangıç için çok ideal bi motosiklet kesinlikle

Ekli dosyayı görüntüle 7377 Ekli dosyayı görüntüle 7378

Sabah sabah alt sokakta gördüm, günüm güzel başladı kesinlikle :D
Islandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...