Sor bakalım patlamış mı Sanmam...Burak Ertem'in Porsche vlog undaki abi baya iyi biliyodu sanırım bu pisti , rekor onda mıydı acaba bi rekor muhabbeti geçmişti ama
Sor bakalım patlamış mı Sanmam...Burak Ertem'in Porsche vlog undaki abi baya iyi biliyodu sanırım bu pisti , rekor onda mıydı acaba bi rekor muhabbeti geçmişti ama
Ben bu gece izleyeyim tekrar sana dönerim abi ilerleyen saatlerdeSor bakalım patlamış mı Sanmam...
Ben bir heves ettim az önce izledim. Hiç patladım demedi sanırım. Pistler onun mekanları belli, patlamamıştır. Patlamak isterse kendisini şıkır şıkır caddelerimize beklerizBen bu gece izleyeyim tekrar sana dönerim abi ilerleyen saatlerde
Abi aman kimseye bişey olmasın boşver geçen gece önümde patladılar zaten bi kötü oldumBen bir heves ettim az önce izledim. Hiç patladım demedi sanırım. Pistler onun mekanları belli, patlamamıştır. Patlamak isterse kendisini şıkır şıkır caddelerimize bekleriz
Aman diyeyim şaka yaptım zaten kardeş. Bir Tipo'ya daha yazık olmuş. Çok ciddi gözükmüyor ama umarım kemerleri filan takılıdır, ciddi yaralanma olmamıştır.Abi aman kimseye bişey olmasın boşver geçen gece önümde patladılar zaten bi kötü oldum
Gerçekten istanbulpark tam şöför pisti geçenlerde özel bi yarış oldu baya ağır abiler vardı 1000+hp olan araçlar vardı ama onları 360tane helal beygiriyle CSL tokatladı tamam araba çok iyi de arada 3-4katı hp farkları var burdaki fark sürücüden kaynaklanıyor
https://instagram.com/p/BTL-jVLDyP5/
Yaralı ölü Yok abi enteresan olan kafadan vurduğu symbol hava yastığı açmadı ki radyatör falan yerlerdeydi arabanın Şahibi şaşırıp kaldı adam kaza şokundan airbag açılmadı dedi kaç defaAman diyeyim şaka yaptım zaten kardeş. Bir Tipo'ya daha yazık olmuş. Çok ciddi gözükmüyor ama umarım kemerleri filan takılıdır, ciddi yaralanma olmamıştır.
Yaralı ölü Yok abi enteresan olan kafadan vurduğu symbol hava yastığı açmadı ki radyatör falan yerlerdeydi arabanın sahibi şaşırıp kaldı adam kaza şokundan airbag açılmadı dedi kaç defa
Kafadan vurup Symbol'ün biraz altına girmiş sanki Tipo. Symbol'ün sensörler olayın ciddiyetini tam kavrayamamış olabilir. Diğer araç altına girince sensörün algılaması gereken darbe etkisini yumuşatmış olabilir.Yaralı ölü Yok abi enteresan olan kafadan vurduğu symbol hava yastığı açmadı ki radyatör falan yerlerdeydi arabanın Şahibi şaşırıp kaldı adam kaza şokundan airbag açılmadı dedi kaç defa
Ya öyle bi olmuş ki ben baştan ters yönden biri geldi sandım meğer çevirmiş boydan boya arabayı Allah kaza bela vermesin cidden adam dalmış gitmiş yolda artık uykusu mu vardı nolduysa valla Allah korusun herkesiKafadan vurup Symbol'ün biraz altına girmiş sanki Tipo. Symbol'ün sensörler olayın ciddiyetini tam kavrayamamış olabilir. Diğer araç altına girince sensörün algılaması gereken darbe etkisini yumuşatmış olabilir.
Altın elbiseli adamın beğendiği tek çin malı motosiklet. Fiyatı uygun, şekli şemali düzgün, yakıtı düşük, gidişi canlı. Başlangıç için çok ideal bi motosiklet kesinlikleBeyler bu motor acayip hoşuma gitti..
Harika bisey ve ucuz.. Sinana yakismazmi.
IslandımEkli dosyayı görüntüle 7377 Ekli dosyayı görüntüle 7378
Sabah sabah alt sokakta gördüm, günüm güzel başladı kesinlikle