Gunaydin beyler, sendromsuz pazartesiler dilerim
Ben Otopark'ı biraz geç farkettim. Bazen açar test videoları izlerdim Youtube'den. Sonra birkaç aracın arka arkaya Otopark kanalından izledim öyle denk geldi, hoşuma gitti, birkaç tane daha izledim ve forumu farkettim. Foruma kaydoldum Otopark'a daha çok destek vermek amacıyla abone oldum aynı zamanda Youtube'den
Şuan kanalın durumuna bakacak olursam eskisi gibi testleri çok merak etmiyorum, beni Otopark.com'a bağlayan tek şey forum desem yalan olmaz. Testleri ilk izlediğimde hergün daha da güzelleşecek derken işler karıştı. Ben forum için hala bu kanalı takip ediyorum binlerce takipçi var ama çok az kısmı foruma kayıt oluyor, kayıt olanın çoğu da pek aktif değil. Ben Otopark'tan foruma rağmen soğuduysam, Youtube'den testleri izleyen daha çok soğumuştur, böyle devam ederse izlenme sayısı oldukça düşer diye tahmin ediyorum ne yazıkki, bu da Otopark'ın ilerleme kat edemediğini gösteriyor.
Bugün Sinan Abi işini korumaya çalışıyor bence eskiden asıl amaç aracı tanıtmaktı. Bunun için Sinan Abi'nin yapabilecekleri çok kısıtlı, şuan için ona destek olmak dışında yapabilecek başka bir şey göremiyorum ben. İnşallah bir gün eskisi gibi içine oturmadığım aracı olabildiğince tanıma şansını yakalabilirim.
Dediginiz gibi forum takipci sayisinin arttirilmasi gerek. Daha once de soyledim, ben Otopark.com u uzun yillar takip etmis olsam da forumu yeni farkettim. Anlamadigim nokta, her zaman bakiyorum, forumda aktif olan ziyaretci sayisi uyelerden daha fazla neden uye olmazsiniz arkadas, gelin karsilikli bilgi alisverisinde bulunalim, o da olmadi eglenelim. Yayinlanan testlerde ve diger videolarda bundan bahsedilmeli, insanlar foruma davet edilmeli, link eklenmeli vs vs. Aslinda bu konuda bizim de yapabilecegimiz birsey var. Herkes en az 1 arkadasini foruma uye yapacak, zorla kafasina vura vura, anahtarini kacirarak gerekirse
(Belki inanmazsiniz ama ben otomobil tutkunu 20 arkadasima whatsapptan forum daveti gonderdim)
Bakın burda bişey unutuyorsunuz,
@sinan çok zor bir dönemden geçiyor. Sonucta Otoparkın yüzü And ayrılması, önemli bir sıkıntı. Bunca zaman ikili dialog şeklinde bir süreç ile test yapılıyordu. And'ın kendine has hitabet sanatı vardı. Şimdi Sinan biraz bocaladığı doğru ama, zamanla üstesinden gelececktir. Onunda kendine has güzel anlatımı var. Yavaş yavaş oturuyor. Sadece yalnız başına anlatırken biraz sıkıntı çekiyor. Herşey zamanla aşılır. Bak ben navigasyon olmadan yol bulamayan adamdım. Şimdi kafamda rota çizip yola gidiyorum. Herşey aşılır.
Guzel bir tespit, bununda cozumu oldugunu dusunuyorum. Otopark ailesi genisledikce, test e gelecek arac sayisi haliyle artacaktir. Panpalarla POV lar bence gayet basariliydi, devam etmeli, hatta @sinan beyin yaninda testlerde bir partner bulunursa daha iyi olacagi kanaatindayim, yalnis anlasilmasin 2li diyaloglar daha cok cezbedici oldugundan.
Nacizane benimde bir fikrim var; evet 2 li karsilastirmalar cekiliyor, belki daha cok zaman alacak, ugrastiracaktir ama segmentinde rakip 3 veya 4 aracin karsilastirmasini cekmek daha ilgi cekici olacaktir. Farkindayim arac bulmakta zorluk cekiliyor ama bu problem takipci sayisini arttirdikca cozulecektir diye dusunuyorum.
Ben henuz katilma firsati bulamadim ama mutlaka bulusmalar yapilmaya devam edilmeli