Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sedan'ın arkasını hala beğenemiyorum ama hatchback'ine alıştım hatta beğenmeye başladım bile denebilir. Bu aracın görüntüsü ile ilgili tek sıkıntım; lastik ve çamurluk arasındaki hizalamanın saçma sapan görüntüsü. Lastik fazla içeride kalıyor, çamurluğun ön ve arka kısımları fazla dışarıya çıkık. Sanki lastik çamurluğu doldurmuyor. Onun haricinde iyice beğenmeye başladım. Adam akıllı bir dizel ve daha düşük güçte turbo benzinli motorla gelebilseydi iyiydi.
dizel motor seçeneği gelseydi fiyat çok fahiş olabilirdi :(

dizel motor seçeneği gelseydi fiyat çok fahiş olabilirdi :(
İşte ne olurdu dizel i30, golf, focus v.s fiyatlarında gelirdi yüksek ihtimal. Alan sayısı az olurdu ama parası olan ve beğenen alırdı. Dizel motor bu ülkede satış yapmak istiyorsan şart. Hadi dizel getirmedin, şu 1.5 182'lik motorun daha düşük tüketimli ve güçteki halini de yapıp piyasaya sürebilirdin. Ben 10 litre civarı trafikli kullanımı bu segment bir araç için göze alamam açıkçası. Daha lüks bir araç olsaydı eyvallah ama bu segmentte hiç bir binek otomobil için alamam o riski.

İşte ne olurdu dizel i30, golf, focus v.s fiyatlarında gelirdi yüksek ihtimal. Alan sayısı az olurdu ama parası olan ve beğenen alırdı. Dizel motor bu ülkede satış yapmak istiyorsan şart. Hadi dizel getirmedin, şu 1.5 182'lik motorun daha düşük tüketimli ve güçteki halini de yapıp piyasaya sürebilirdin. Ben 10 litre civarı trafikli kullanımı bu segment bir araç için göze alamam açıkçası. Daha lüks bir araç olsaydı eyvallah ama bu segmentte hiç bir binek otomobil için alamam o riski.
fabrika çıkışı lpg takıyorlar ama nafile :D dizelin rahatlığı bir başka <3

yani biraz :D :D
upload_2017-5-23_17-7-41.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...