ben muhendıs olarak okudum be olm ne unı surecıYani ne yaptıysan üni dönem ve sonrasındaki kısa bir süreç ondan sonra vaktin olmuyor diyosun Mesaj alınmıştır
ben muhendıs olarak okudum be olm ne unı surecıYani ne yaptıysan üni dönem ve sonrasındaki kısa bir süreç ondan sonra vaktin olmuyor diyosun Mesaj alınmıştır
Ben sanki napıyom abi hayatı sorguluyorum şu an final haftasındayım Valla ömrümden ömür gitse de son hafta çalışarak makine okuyorum ders geçiyorum napayım keyfime de düşkünüm.. Keşke hem yaşayıp hem de şu lanet illahlah ettiren dersleri aynı anda yürütebilsem düzenli olarak..ben muhendıs olarak okudum be olm ne unı surecı
uuuu oyyy acını hıssettım be su anBen sanki napıyom abi hayatı sorguluyorum şu an final haftasındayım Valla ömrümden ömür gitse de son hafta çalışarak makine okuyorum ders geçiyorum napayım keyfime de düşkünüm.. Keşke hem yaşayıp hem de şu lanet illahlah ettiren dersleri aynı anda yürütebilsem düzenli olarak..
Valla kardeş benden teselli denemesi de çıkmaz. Ama kafayı dağıtmak istersen güzel kafa dağıtırım. Kocaeli de benim memleket. Yol üstü sayılır. Aklında bulunsun.... Anlatamıyorum kimseye derdimi, sanki onlardan alacağım teselli cümleleri derdimi daha da katlayacakmış gibi hissediyorum. Yazıya dökmek iyi geliyor.
Aktık bugün aktıkk... Rütbe yükselmedi ona yanarım.Cs go iyidir
Hangi Uni ? donem ? Bolum?ben muhendıs olarak okudum be olm ne unı surecı
Hiçbişey olmaz. Dudak okumadan PFDK tedbirsiz bile disipline sevk etmiyor.
https://www.instagram.com/p/BUhwzACgjhc/
Ulan gece gece tövbe tövbee .
xD bayıldım bunu görünce yaa
Haydaa geçmiş olsun abi hayır olsun noldu?Sabah sabah Hastaneden gunaydin
Tesekkurler sikinti yok çok şukur dedemin göz muayenesiHaydaa geçmiş olsun abi hayır olsun noldu?
Deniz ulastirma isletme muhendisligiHangi Uni ? donem ? Bolum?