Hangi Universite, ITU mu? ne zaman mezun oldun? ben de ITU mezunuyumda ortak arkadas cikabilir belki diye sordum.Deniz ulastirma isletme muhendisligi
Hangi Universite, ITU mu? ne zaman mezun oldun? ben de ITU mezunuyumda ortak arkadas cikabilir belki diye sordum.Deniz ulastirma isletme muhendisligi
Burada gün aymadı daha. Güneşin g'si yok. Hava kapalı, yağmur bastıracak.Günaydın panpalar ne kadar da sıcak ve nemli bir gün
Yok itu mezunu degilim.benim peder itu den mezun o bas muhendis makinaci ama ben guverte . Citir mezunlardanim ben 2. Ehliyetim icin calisiyorum kisaca (okul ve donem cok paylasmiyorum ozelden devam edebilirim ama )Hangi Universite, ITU mu? ne zaman mezun oldun? ben de ITU mezunuyumda ortak arkadas cikabilir belki diye sordum.
Yok be icim daraldi gorunce bu arada cok uzun zamandir yaklasik 15 20 sene oncesinden itibaren bu videodaki gibi dumenler kaldirildi. Gordugunuz cogu gemide isaret parmagi boyutunda bir cubuk yardimiyla kullaniyorsunuzGünaydın dostlar
@pulusoglu abi sende böyle yaptırsana arabada yabancılık çekmezsin
https://www.instagram.com/p/BTpK91NhCrS/?taken-by=turkeydriftworks
offf gerçek bir süper mini polo... hem de beyaz
Ordan çıkan dümenleri bunlar almış demekkiYok be icim daraldi gorunce bu arada cok uzun zamandir yaklasik 15 20 sene oncesinden itibaren bu videodaki gibi dumenler kaldirildi. Gordugunuz cogu gemide isaret parmagi boyutunda bir cubuk yardimiyla kullaniyorsunuz
Ya dumen artik bi simge arabamda istemem ama cik bunaltir beni oOrdan çıkan dümenleri bunlar almış demekki
geçmiş olsun. Ne oldu.Sabah sabah Hastaneden gunaydin
Teşekkür ederim Dedemin göz kontrolügeçmiş olsun. Ne oldu.
1.77 nin neresi kisa agzina vururlar bak . Birde su resim aklima nedense sunu getirdi@alfhonso @pulusoglu siz bilmezsiniz biz uzun boylular basketbol falan oynuyoruz ara sıra Ekli dosyayı görüntüle 7476
kaslarımı kıskanma1.77 nin neresi kisa agzina vururlar bak . Birde su resim aklima nedense sunu getirdi